Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omurilik ameliyatı sonrası fonksiyonlarım kısıtlandı. Engelli raporu alabilir miyim?

Sınan351

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
İyi akşamlar omurilik ameliyatı oldum nörojen mesane oluştu tak yapıyorum kaçırma da var onun haricinde kollarımı tam kullanamıyorum ellerim açılmıyor kendi kendime yemek banyo giyinme merdiven imiş çıkma vs yapamıyorum engelli raporumun oranı ne kadar olur ağır engelli sayılır mıyım

İyi akşamlar omurilik ameliyatı oldum nörojen mesane oluştu tak yapıyorum kaçırma da var onun haricinde kollarımı tam kullanamıyorum ellerim açılmıyor kendi kendime yemek banyo giyinme merdiven imiş çıkma vs yapamıyorum engelli raporumun oranı ne kadar olur ağır engelli sayılır mıyım

Sınan35
öncelikle geçmiş olsun en güzeli engelli cetvelinden oranlarınızı bulup baltazar formülüne göre hesaplatmanız sitede araştırırsanız ikiside var ama kendi işinizi yapamadığınıza göre büyük bir ihtimal alırsınız.

Üst Alt