Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omurilik daralması hakkında bilgisi olan var mı?

KOKO1968

Üye
Konular
24
Reaksiyonlar
0
Sevgili Arkadaşlar,

Bende omurilik (kanal) daralması var. Bu konu önce fitik şüphesinden çekilen emarlar sonuncunda ortaya çıktı.

Bu konu hakkında bilgisi olan varmı? Ve bu tarz bir ameliyat gerçekleştiren varmı?

Herkese sağlıklı günler dilerim

merhabalar öncelikle geçmiş olsun...Annemde de aynı sorun var...ortopedist olan bir arkadaşımın tavsiyesi ile Bel MR ı çekildi ve bu sabah bu konuda nöroşuriji uzmanı ile ameliyat yapan bir ortopedi profesörü sonuçları değerlendirdi annemde her iki bacakta da güç kaybı var ve bedeni hafifde olsa bir tarafa eğilmiş durumdaydı...Doktor eğer güç kaybı olmasa ameliyat gerekmezdi ama ciddi anlamda güç kaybı var dedi ameliyat 4 saat sürüyor ve 3 gün sonra hastaneden çıkılıyormuş annem 81 yaşında olduğu için sizin ameliyatınızın daha konforlu olacağına inanıyorum.Ancak güç kaybı ya da bacaklarda boşalma gibi arazlar yoksa ameliyat olmadan önce mutlaka başka bir doktorun ve fizik tedavi uzmanının görüşünü almanızı öneririm
Tekrar geçmiş olsun...

KOKO1968
merhabalar...geçmiş olsun...bugün EMG çektirdim,,bana da söylenen sağda spinal stenoza(omurilik kanal daralması) bağlı L5 kök lezyonu...bacaklarımda güç kaybı ve ağrı var....kısmi felç yani,,,sonucu henüz beyin cerrahi görmedi,,6 ekimde görecek...belki de ameliyat diyecekler....Bursa'da Uludağ Tıp. Fak. hocalarından birine gideceğim....sizin durumunuz nedir? ameliyat var mı ufukta? kime olmayı düşünüyorsunuz?

mexxmodel06
annenize çok geçmiş olsun,,,gözüm korktu,,,4 saat:( vida-metal platin tarzı şeyler yerleştirldimi acaba omurgaya....ne tür bir ameliyat geçirdi anneniz,,,biraz açıklama yaparsanız sevinirim? teşk

Üst Alt