merhaba arkadaşlar 2006 ve 2007 yılında olmak üzere 2 adet ameliyat geçirdim. şikayetlerim yürümede bozulma ve ağrıydı... ameliyat sonucuna baktığımda sırt fıtığı ve omurilik daralması sonucu sanırım 6 platin takıldığı yazıyor şu an için yürüyüşümde gözle görülen bir bozukluk yok gibi fakat bacağımda yoğun bir yanma ve ağrılarım maalesef devam ediyor...bunun dışında bel fıtıklarım ve menisküsüm mevcut. doktorun tavsiyesi kesinlikle öne doğru eğilmemem ağır kaldırmamam ve dikkatli bir yaşam tarzı sürmem. ekstra olarak boyum 179 180 civarı ve kilom 157 civarı bu hastalık yüzünden spor yapamadığımdan dolayı aşırı kilo aldım ve askerlikten de muaf oldum kilodan dolayı. lisans mezunuyum ve tahmin edeceğiniz üzere iş arıyorum memur olmak istiyorum çünkü bu halimle her işi yapmam pek olanaklı değil masa başı çalışmam gerekiyor.. engelli kpss ye girmek için yüzde 40 engelli raporu alınması gerektiğini öğrendim ve devlet hastanesine, işe girmek için engelli raporu istiyorum diye bir dilekçe verdim 21 kasımda 7 tane doktor gezip heyete gireceğim söylendi... atladığım nokta olmadıysa hikayemi anlattım sanırım, bu rahatsızlıklarımdan dolayı yüzde kaç rapor alırım acaba ve raporum sürekli mi yoksa belli bir tarihe kadar geçerli mi çıkar okuduğunuz ve yanıtlarınız için çok teşekkür ederim umarım herkes sağlığına kavuşur ve kaliteli bir yaşam sürer.....
birde şunu ekleyeyim değerli arkadaşlar ve büyüklerim, örneğin yüzde 50 rapor aldım hastaneden bu kati rapor mudur acaba yani engelli kpss başvurusunda bunu düşürecek aşşağı çekecek vs bir yer var mı raporların oranında düşürme oluyor diye çok mesaj var bu düşme olayı benim durumumu da etkileyecek bir şey mi tekrar teşekkürler
birde şunu ekleyeyim değerli arkadaşlar ve büyüklerim, örneğin yüzde 50 rapor aldım hastaneden bu kati rapor mudur acaba yani engelli kpss başvurusunda bunu düşürecek aşşağı çekecek vs bir yer var mı raporların oranında düşürme oluyor diye çok mesaj var bu düşme olayı benim durumumu da etkileyecek bir şey mi tekrar teşekkürler