Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omurilik düzleşmesi hakkında deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?

muhallebi

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
bundan 2.5 yıl önce 2 kattan düştm ve bileğim belim aşırı acılara maruz kaldı doktor ağrı kesici yazıp gönderdi ve mr -emg - cekildikten sonra ayak düşmesi olduğu tespit edildi öncelerde sağ bacağımda vardı belimde bi düzlesme olduğu söylendi eğzersiz yapmam gerektiği söylendi işe yaramayınca afo verdiler halen kullanıyorum ama sol bacağımda aynı şekilde gerileme oluştu gün gectikce kötüleşiyor gibi geliyor doktorlarda ilgisiz o yüzden farklı yöntemler denemeye başladım bana yardımcı olabilirmisiniz

doktorun kim tekdende beyin cerah bayram çırak var önceden Pamukkale üniversitesindeydi bunun üstüne doktor tanımam ısrarla ona görünmeni tavsiye ederim sekreterinden randevu istersen 05344116308

Bu konuda deneyimi olan arkadaşların paylaşımlarını bekliyoruz

Kendi doktorumu tavsiye edebilirim..Medistate hastanesinde Mehmet Tezel, ELHAMDULİLLAH benim tekrar ayağa kalkmamda vesile olan kişidir. 0532 241 59 82

nsasıl yani omurilik felci olupta ayağa kalkan ben neduydum ne gördüm tabi hasarı çoksa assa kalkabilir :confused:

Belimda 3 çatlak 1 kırık vardı geçirdiğim üç ameliyattan sonra su anda iiyim Hamd olsun, sinirlerimde bisorun olmadığı söylendi, 12 gün tuvaletimi hissetmedim sonra çok şükür kendiliğinden düzeldi...:D :D

Ne yaparsan yap Bayram Çırak'a gitme, çok paracı adam, gezmediği hastane kalmadı, şimdi tekden'e gelmiş, Allah tez zamanda şifa versin, Denizli devlet hastanesinde çok iyi doktorlar var, mesala Salih Saylan gibi,

Üst Alt