Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omurilik felci için akupunktur tedavisi faydalı mıdır?

Bahtsiz1

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Omurilik felci icin akupunktur tedavisi fayda verir mi. Bilgisi olan var mi....??

Hekim cok emin konusuyu faydali olur daha cok yeni oldugu icin Ama

Kalici felclerde faydasi olmaz, sadece kaslarda rahatlama saglar.bu tedaviler 3_5 seanslik degildir omur boyu devam ettirmek gerekir.turkiye sartlarinda bu imkansiz.en basiti pasif egsersiz aileden birinin yardimi ile, sinirlerde kopma yoksa fizik tedavi ile iyilesme buyuk olcude saglanir.ozellikle yatar hastalarda dikkat edilecekler yatak yarasi, mesane problemleri.gecmis olsun.

Cok sukur sinirlerde kopma yok ama hic gelismede yok fizik tedavi her gun yapiliyor eksiksiz. Evet onlara dikkat ediyoruz tesekkurler

Peki kaslardaki rahatlamanin faydasi olur mi

Yapilabilecek her turlu hareket hem kan akimini hizlandirir hemde kaslari canli tutar.kollari kuvvetlendirmek bunlar icin yeterli bir nevi spor. Nefes alip vermede faydalidir.fizyoterapistin bunlari anlatmasi gerek.

Malesef oyle iyi bi fizyoterapistimiz yok burda daha cok sey anlatiliyor inanın

Yürütürüz diyorlarsa ücreti yürüdükten sonra ödemeyi teklif edin.

Ben 30 seans aldım.His hareket açısından pek faydası olmuyor fakat kasları biraz daha diri tutuyor. Ben kaza geçireli 2 sene oldu kaslarım hiç erimedi, bunun akupunktur ile alakası var mı yok mu bilmiyorum.Etkisi her insanda farklılık gösterebilir.Bence denemekte fayda var.

Üst Alt