Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omurilik felci için alternatif tedavi olarak ne önerirsiniz?

gökhan71

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
arkadslar 6 aylık bır o.f lıyım. c5 c6 seviyesınde sınır zedelnmesı var. 20 yasındayım. evde uygulayabılecegım normal uygulnn tedavıden baska tedavı ne uygulayabılırm? alternatıftıp gbı bıldgnz uyguladgnz sonucunu aldgnız bısey yok mu
bıtkısel olark ne tavsıye edersınz
fızık tedavı uygulmk ıcn bıldgnz medıkal aletler var mı

bılgılndrrsenz sevınrm..

gökhan g. olsun

ben reiki enerji ile ilgileniyorum istersen netten bi araştır kendimizde olan enerjiyi doğru kullanabilmek çakraların düzgün çalışmasıyla ilgili yani kendi kendine ve çevrene uygulayabileceğin bi şey hiç birşey olmasa bile psikolojik olarak olumlu şeyler beklediğin için baya bi faydası oluyor ben 2.uyumlamayı yaptırdım zaten en son 3. var ondada baya bi bilgi bakımından donanımlı olman gerekiyo ben daha ona hazır değilim faydasını görüyorum sonuçta ona odaklanırken allahtan şifa dileyerek odaklanıyosun ..ve peygamber efendimiz bir yeri ağrıdığında ağrıyan yerine elini koyarmış yani bu tamamen bizde var olan kendi enerjimiz dediğim gibi netten araştır bi bak tekrar geçmiş olsun

tşkrler

kardesım re2 demşnde bulamdım ve bu nekı nasıl bısey

alternatif tıp için hiç bir şey önermem ben..hepsi boşa..hiç bir işe yaramıyor..paran boşa gider...fizik tedavi için medikal ürün almak istersen fizyoterapistin veya doktorunla konuş...senin durumun için ne uygunsa onu kullanırsın...

kırıkkaledeymişsin ankaraya yakınsın, burda ankara fizik tedavi hastanesi var gittinmi bilmiyorum sitesi Ankara Fizik Tedavi Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi ,buraya başvur gerekeni onlar yaparlar , daha 6 aylık ofluymuşsun önünde 2 yılın var ii çalış hangi hareketi getirirsen o sana kalacak , kendine günlük bi program oluştur , yaş 20 ilk 3 yılın zor geçecek ama sende alışıcan meraklanma..

Kardeşim fizik tedavi uzmanlarının ve beyin cerrahlarının sözünden çıkma.Gerisi hikaye, olsa herkes çatır çatır yürür di mi...

pasif egzersiz bisikleti öneririm bacaklar için
kasılmalara ve kan dolaşımına kas erimesinide büyük ölçüde önlersin düzenli defekasyona bile çıkmana yardımcı olur kabızlık açısından yani çok faydalı ben çok memnunum...

c555;

nasıl bir bisiklet kullanıyorsun resim yada link eklermisin?
birde fiyat ne kadardı aldıgında?

Şöyle bişey var:

2100350.jpg

http://www.sanalsektor.com/urun/2100-mb2_aktif-pasif_egzersiz_bisikleti.html

bu ürünü bizde almak istedik erkek arkadaşım için. ama o bunu bi işe yaramayacağını düşünüyor. bacaklarının onun üzerinde sabit kalmayıp yana devrileceğini söylüyo. kullanan arkadaşlar beni bu konuda bilgilenirirseniz sevinirim. ayrıca yaklaşık 3 ay önce internet sitelerindeki fiyatı 750 tl civarındaydı zannediyorum hala aynı

http://www.engelliler.biz/forum/eng...if-bacak-egzersiz-cihazi-nereden-bulurum.html

Bu başlıkta pasif ayak egzersizi aleti üstüne bilgi var.

Ayaklar yana yatmaz. Pedallar ayağı tutuyor, doğru oturma pozisyonuyla kullanılır.

Yalnız bu aletin 750tl'ye satılması, terbiyesizlik, başka da bir şey değil.
En üstteki link'de söylendiği gibi, yurtdışında mesela: [ame="http://www.amazon.com/Paradigm-7101-ACTIVcycle-Motorized-Exercise/dp/B001IV6MV6/ref=pd_sbs_hpc_1"]Amazon.com: Paradigm 7101 ACTIVcycle Motorized Exercise Cycle: Sports & Outdoors[/ame] 99 dolar

Sayfanın aşağısında da benzer ürünler var, 107 dolar.

En üstteki sayfada medikalciler de link vermişlerdi. Onlarda kaçaymış öğrenen oldu mu arkadaşlar?

Bu tarz bir alet almanızı kesinlikle öneririm..Yaklaşık 1 senedir kullanıyorum.. İnanılmaz rahatlatıyor ve kaslar içinde faydalı oldugunu düşünüyorum. Yalnız @baben arkadaşın gösterdiği ürünü ve benzerlerini denedim ayak koyma yerleri küçük oldugu için ayagınız sürekli kayıyor dolayısıyle denge bozulunca bacakta yana yatıyor.
Benim aldıgım ürün bu konuda bir numara ayak koydugunuz yer komple ayakkabınızı ve ayagınızı kapladıgı için saatlerce kullanın bir problem olmuyor..
thera-fit-plus.jpg

Thera Fit Plus

bu aleti nerden temin edicez peki ve fiyati ne kadar yazarsan sevınırım

kertenkelek bu alet daha çok kafama yattı. ama nerden temin edecez ve fiyatı ne kadar. bilgilendirirsen çok iyi olur

Togra Medikalden aldım ben.Orda Cem bey ile görüşebilirsiniz..

[FONT=verdana]CEM BİLEN
0312 343 78 75[/FONT]

kalp hastası olanlar okumasın:)

arkadaşlar, yukarıda resmini gördüğünüz cihaz için verilen telefon numarasını aradık cem beyle görüştük. cihaz hakkında bilgi aldık. bu alet 2500 euro imiş.:eek: içi dışı altın kaplama olmakla birlikte uçma yeteneğine sahipmiş:p:D:D biz bunun yerine şahin marka bi araba alıp gezmeye karar verdik:)

arkadaşlar MERİDYEN MEDİKAL Fındıkzade / İSTANBUL. Telefon: 0 212 635 87 13 DEN BEN ALDIM BİSİKLET.
350.OO TL İDİ.
ÇOK KULLANIŞLI VE UCUZ BİR CİHAZ

atoksal, aldığın ürünün resmini eklemen mümkünmü?

bu şekilde kimseye yardımcı olamassanız.
adamın adını telefonunu adres bilgilerini verebilirmisiniz?
zira koca izmirde adını bilmediğimiz adamı aramayalım:))

Bu adı geçen doktoru tanımam; benzerleri gibi laf kalabalığı... Sonsuz miktarda param, zamanım ve vaatler olsa, bir an bile tereddüt etmeden gerisi geri kaçarım bu tür boş işlerden!
Akupunktur, refleksoloji,
http://www.engelliler.biz/forum/sag...lik-felcine-faydasi-var-midir.html#post200188
http://www.engelliler.biz/forum/sag...felcinde-iyilesme-hangi-kriterlere-bagli.html
http://www.engelliler.biz/forum/sag...cu-ayaklardaki-kasilmalar-hakkinda-bilgi.html

Şundan başkası YALAN!
http://www.engelliler.biz/forum/sag...-t12-l1-omurilik-hasari-ve-tedavi-sureci.html

Ve, benzer gazlarla ilgili başka bir başlığa yazdığım yazı (bkz):
xxx, burası çocuk parkı değil, pembe şekerlerle insanların gözünü boyayamazsınız. Bu bir.
İkincisi, mesleğiniz ve çalıştığınız kurum hakkında bir bilgi yazarsanız biz de kimle muhatap olduğumuzu bilebiliriz.

Üçüncüsü, laf kalabalığı yaparak buradaki insanların zekasına hakaret etmeyin! Omurilik felçlilerin iyileştirilmesi ile ilgili bir başlık burası ve bir yandan omurilik felçliler için "kök hücre" deyip diğer yandan janjanlı uzay terapisi reklamı yaparak insanların kafasını karıştırmayın! Biz çok gördük öyle laf kalabalıkları yaparak umut dağıtanları burada... Omurilik yaralanmasında 2 yıl içinde ne kadar hissin-hareketin geri geleceği yaralanma seviyesine ve boyutuna bağlıdıır. Bu geri kazanımlara olumlu etki eden literatürde insan üzerinde kanıtlanmış tek ama tek bir yöntem bulunmamaktadır. Aksini söyleyen yalan söyler!
Tedavi, bu iki yıl içinde evinde ailesiyle ve dostlarıyla birlikte yaşayıp kullanabildiği tüm kaslarını kullanmak, pasif egzersizleri yapmak, cihazla ayağa kalkıp adım atmaya çalışmak ve en önemlisi de yüksek moralle sağlığına özen göstererek gündelik yaşama devam etmektir.
Bunları yapan omurilik felçli 2 yıl içinde her ne kadar geri kazanım sağlayacaksa sağlayacaktır. Ne uzay terapisi, ne refleksoloji, ne abartılı fizik tedavi, ne teknolojik ürünler, ne kök hücre, ne bilimum mucize ameliyatlar, ne bilimum R2-3-4-5-6 gazlar, ne akupunktur vb Çin işi işkenceler bu sürece olumlu etki edebilir!
Ha, bu iki yıl içinde janjanlı sözlere kanıp bu yukarda saydığım "mucizecilerin" eline düşerse biri ve zaten olacak gelişmeler o esnada olursa, işte, o zaman süper reklam! "Abi valla bak biri var, yürüdü"... Yahu zaten yürücekti, onca para kaptırmasına gerek yoktu ki!!!
Omurilik felcinde tedavi tektir: "Sende olanı sana koyucaz Arif [G.O.R.A]". Gerisi yalan...

atoksal resim için teşekkür ederim.sen bunu mu kullanıyosun?

Evet mutlu kullanıyorum,çok da iyi bir cihaz.
Istanbulda meridyen medikal diye bir yer var ordan buldum aldım.
Sen netten araştır istersen başka yerlerde de vardır mutlaka.
Yalnız o resimdeki gibi tabii ayak sabit durmuyor benim bende iki taraflı cırt cırt yapttım kendim onunla sabitliyorum ayakları

----------

Bülent beye sonuna kadar katılıyorum
boş işler boşşşş

ya araştırdım. en uygun fiyat senin önerdiğin bu cihaz. ama bacaklar onda sabitlenirmi bilmiyorum. yana yatar diye endişeleniyoruz. sende böyle bi sorun yoksa aynısı bizim içinde uygun olur. cırtcırtlarla sabitliycez artık. ilginden dolayı çok teşekkürler

bu aletin aynısı dünya pazarlamada body fit cok ucuz ailemi ikna edip alacam tafsiye ederim

yeltenli sonuna kadar katılıyorum cokkk haklısın..
Fızık tedavı dısında hepsı sdece umut tacırlıgı...

Gecmiş olsun Gökhan kardeş.
İlk zamanlar fizik tedavi cok önemli, moralin düzgün olsun, gıdana cok dikkat et, sut,yumurta, birde bu sinir hasarlarında b vitamini+e vitamini.2 sene sonunda kat ettiğin mesafeye göre tedavine yön verirsin, inşanlah olumlu olur.Ben denedim bunları, şukur yuruyorum.Piyasada cok şarlatan var, sakın abuk sabuk bitki ilaçlarını deneme, doktorunun tavsiyesinden cıkma.

Üst Alt