Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omurilik felci... Nasıl düşünürsek öyle olur. Sabır ve umut herşeyin başı

tgc

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Omurilik felci olupta yürüyen çok niye her konunun altında genellikle olumsuz yorumlar oluyoki niye yuruyemiyenlerin karamsarlığı dısında olumlu gelişmeler olan hastalar niye paylaşımda bulunmuyor umut olsun hepimize ,önce birşeyi istemeliyiz herseyin başladığı bittiği nokta beyin sonuçta ,insanlara sürekli kendinizi kandırmayın o olmas bulmak böyle olmaz diyipte zaten kötü olan hayatımıza birde umutsuzluk eklemeseler keske .10yil sonrada yürüyen var 1 yıl sonrada koptu diye gonderilip ayağa kalkanda var içtiğimiz suyu bile şifa niyetine icices , hep iyi dusunces ki iiyi olsun ,yurucegine inanıp yapabileceğimiz herşeyi yaptıktan sonra er Yada geç hepimiz yuruces.

Çok inanarak söyledin ama ya :)) yuruces yuruces hepimize doktorlar yürümesin diyo yuruyemiyenler elbet olumsz konusuo inananlarinn hepsi er Yada geç yürümüş bizde yuruces

elbette allah kerim mevlana ne demiş gül düşün gülistan dikenlik düşünürsen dikenlik olur...Herşeyden önce rabbimize güvenelim .........

Kimin ne olacağına cenabı hak karar veriri bunu unutmayalım o isterse hemen şu saatte kaldırır...Bir ol demesi yeter ...İstemeyi bilelim rabbimden o Hiç bir şeyi boşuna yaratmaz...

merheba arkadaşlar ben 5 ekim 2010 da antalya korkutelinde trafik kazası yapmıştım l3 omurgada %50 çökme kırığı oluşmuştu amaliyattan uyandığımda doktorumun söylediği senin l3 omurga kemiğin hani cevize çekici vurursun parça parça olurya aynı diyordu en iyi senaryo 2 yıl sonra iki koltuk deyneği ile ayaği kalkmamdı ama doktorumun bile şaşırdığı bir şekilde iyileştim allahın izni ile şu an desteksiz yürüyebiliyorum sol bacak biraz sağa göre zayıf ve sol bilek düşük ayak var ama can sağlığı olsun diyorum her şeyden önce umudumuzu kesmeyelim ve iyileşmek için elimizden ne geliyorsa yapalım azmimiz hiç kırılmadan göreceksiniz çok büyük iyi neticeler alacaksınız allah hepimizin yardımcısı olsun

eyvallah allah daha iyi etsin cemal abi sana da geçmiş olsun. 12 yıl oldu bit kadar ilerleme olmadı daha da kötü oldu. iyi olacak diye bekliyorum yürümek aklıma gelmiyor şu an ki sıkıntılar geçsin o yeter. unuttum zaten yürümeyi düşerim falan :D

Çok gecmis olsun sizede.. Sizinki gecmis zaten Cemal :) ins en kısa sürede eski sağlığınıza tamamen kavuşursunuz inanin böyle sizin gibi tekrar ayağa kalkan hastalar okadar büyük umut oluyor ki bize .sende hiç canını sıkma arkadasım bakarsın 12yil sonra bı mucize olur hem diğer sıkıntılarından kurtulursun hemde ayağa kalkarsın Allah büyüktür .8 yıl sonra hareket gelip 2 yıl sonrasındada yürüyenlede karşılaştım sen hep iyi duşun ve hep çabala

hepinize sabır ve azim diliyorum arkadaşlar.iyi düşünün, umudunuzu hiç kaybetmeyin.düzelirmiyim diye düşünülen zaman bile olumsuzluk getirir.bol bol okuyun,neden hoşlanıyorsanız onu okuyun.gelişmeleri takip edin ve oturan boğanın dediği gibi günlük yaşantınızdan uzaklaşmayın.özel insanlarsınız,kendinizide önemseyin.çevrenizle iletişimi koparmayın.hayat sınav yeri değil,kimse bedel ödemiyor.durumunu kabul edip,buna rağmen mutluluk verebilen pozitif bir insana hayat asla boş dönmez.iyi şeyler düşünelim.beyninizi iyileşicem düşüncesiyle yorun.olumsuzluklara yer yok..kendizi sevin.. ben bu sitedeki bütün üyeleri seviyorum ve saygı duyuyorum..

24 yıldır pozitif düşünüyorum da daha bi numara yok.:) Tedavi içinde sabrediyoruz bulcaklar herhalde galiba sanırsam:rolleyes:

24yıl mı :( hemen gecsin bitsin bian önce unutursunuz bu 24 yılı ins . allah sabrını veriyor bu gercek işte. bende 1 senemi doldurcam 2 ay sonra yürüyemessın dedı en unlu proflar bile ama 3 ay once uyusmalarım basladı hıc hssetmedıgm belden asagımı hssedıorum acıyı urpererek sogugu karıncalasarakta olsa hıssedıorm bunada sukur kasılmaylada olsa ayakta bagımsz duruyorum bıyere tutunarak kalkarak o 5 10 sanıye saatler gbı gelıyor bana o bıle benm ıcın bi umut aslında pek önmlı seyler deıl ama iyi olcam die die dusune dusune katettıgım yol bukdr smdılık

İnşallah daha da iyi olursunuz..

Sabrediyorsunuz ki etmeseniz ne olacak? değişen birşey olacakmı yok .. O vakit sabredecez..

benimde 11 kasımda 5 yıl bitiyor ama yürüyeceğime hala gerçekten inanıyorum üstelik yakınımımda 35 yıldır yürüemeyen olduğu halde insan umutlarla insan

haklısın sevınc umudumuzu kaybetmedıkten sonra herseyı basarırızz ınsanın ısteyıpte basaramıcagı hıcbısey yok hersey beyınde bitiyor çünkü

Milliyet - Tıp Nobel
Bu işte sona doğru geliniyor:))Hep içimden ''bu kök hücrede başarılı olanlara Nobel ödülünü verirler'' diye düşünüyordum sonunda verdiler :) .6 yılım doldu umarım en kısa sürede hepimiz eski sağlığına kavuşuruz...

valla ben etradımda hiç görmedim böle tam kesi olup yürüyorum veya iyileşiyom falan gibisinden t10 L den sıkıntısı olanları düzelenleri gördüm ama t ve üstündekilerde görmedim duymadım yanı 4 sene olucak gabila ufak tefek gözlemlerim var değişiklikler ama kay değermı doktora sordum tıp dilinden bişiler söledi anlamadım kayda değermi bilmiyorum zaman göstericek takdiri ilahi..

Üst Alt