Arkadaşlar 2013 senesinden beri C-5 kırığı omurilik felciyim. Daha önceden hiç ehliyetim yoktu ve 2020 yılında komisyonuna girip ehliyet aldım fakat kod kısmına 3 yılda bir sağlık kontrolü şartı yazmışlardı. Nitekim 2023 ocak ayında 3 yıl doldu ve tekrardan komisyona girdim. Komisyondaki doktorlara araç kullanabildiğimi videolarla gösterip kanıtlamama rağmen 4 ekstrimitede güç kaybı var denilerek sürücü olamaz kararı verildi. Çıkan karara itiraz ettim. Şimdi tekrardan kurula girmek için komisyondan haber bekliyorum fakat 2. gireceğim komisyondan da pek bir umudum yok. Bu sebeple benim gibi omurilik felci olup aynı mağduriyeti yaşayan arkadaşlarımla beraber bir Whatsapp grubu kurup, sesimizi toplu bir şekilde duyurmamız gerektiğini düşünüyorum. Bu konuyla alakalı iletişime geçmiş olduğum TBMM den birileride mevcut. O sebeple ciddi ayakları yere basan bir grup hareketi olacağından emin olup gruba katılabilirsiniz. Gruba katılmak isteyen arkadaşlar, bana aşağıdaki numaradan mesaj atabilirsiniz.
Telefon numaram: 0534 033 0553
Telefon numaram: 0534 033 0553