Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omurilik felci olup sonradan bacağı kesilen var mı?

bLaCkRaCe

Aktif Üye
Konular
126
Reaksiyonlar
2
Kalçamın sağ tarafın daki kemik iyice canımı acıtmaya başladı. Hiç bir yere rahat oturamaz oldum. Koltuk yatak araba roho minder vs vs...

Kemiğin şekli değişti canımı çok acıtıyor yakında doktora gideceğim. Kemik erimesimidir başka bir dertmidir bilemiyorum ancak bacağımın kesilmesinden korkuyorum ve bi kaç aydır psikolojim çok bozuk.

Bu sorun yüzünden bacağımın kesilme ihtimali varmıdır.
Omurilik felci olupta (parapleji) sonradan bacağı kesilen yada kalça kemiği hakkında büyük sorun yaşayan arkadaşlar sizler neler yaşadınız, paylaşırmısınız ?

ağrıyan yerde yada bacağında morarma gibi anormal bir durum yoksa, bel fıtığı olabilir. daha fazla bekleyip psikolojini bozacağına doktora gözükmen daha iyi olur. ALLAH şifa versin

bLaCkRaCe

Bacak kesilmesine yol açacak sıkıntı morarma, davul gibi şişme vb. bir şekilde kendini öyle bir belli eder ki, tereddüt yaşamazsın. Böylesi bir ihtimal yoktur...

Kemik büyümesidir o. çok rahatsız ediyorsa açıp törpülerler...

Üst Alt