Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omurilik felci sonrası omurgadaki yara yerinden akıntı..?

mutluG

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar selam, size birkaç soru sormak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. Ben 2010 yılında trafik kazası sonucu T12 seviyesinden omurilik felci oldum.

2019 yılında belimde dikişlerin orada şişkinlik oluştu. Daha sonra orası sivilce gibi patladı ve akıntı gelmeye başladı beyin ve sinir cerrahisine randevu aldım kan ve yara kültürü aldılar üreme olmadığını tespit ettiler antibiyotik verip yolladılar. Geçmedi akıntı akmaya devam etti tekrar gittiğimde plantinlerden olabileceğini söyleyip ameliyat olmamı önerdiler.

Kasım 2020 yılında ameliyat oldum belimdeki bütün platin ve diğer materyalleri çıkardılar. İlk başta problem yoktu ta ki 2 hafta öncesine kadar tekrar akmaya başladı.

Aramızda böyle bir durumla karşılaşan var mıdır? Önereceğiniz İstanbul içinde bir doktor ya da başka bir şey var mıdır? Teşekkür ederim. İyi forumlar.

Çok geçmiş olsun. Platinleri beden kabul etmediğinde apse yapar. İlk başta antibiyotik tedavisi doğru. Devamında platinleri almaları da normaldir. Tekrarlamasının bir nedeni de zarar gören kemik bölgesinde doku bozulmasından sonra oluşan apseler olabiliyor. Bence iyi bir ortopedi uzmanı bakarsa kemikten kaynaklanıyorsa o çözecektir sorunu.

Üst Alt