Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omurilik felci sonrası sperm atımı ve ereksiyon sağlayan tıbbi cihazlar

OturanBoğa

Yönetici
Konular
677
Reaksiyonlar
1,129
Geçen gün aşağıdaki ürünlerin Türkiye distribitörlüğünü yapan firmanın -genel cerrahi uzmanı olan- yetkilisi bana email yazdı ve aşağıdaki bilgileri paylaştı. Ben de bu bilgileri buraya aktarmak istedim...

Aklınıza takılan sorular olursa lütfen yazın. Ben kendisine iletip, cevapları burada paylaşırım (Siz de info@milmet.com.tr adresine yazarak bilgi alabilirsiniz tabii ki).

Not: Aşağıda köşeli parantez "[]" içinde yer alan eklemeler bana aittir. Onun dışındaki tüm içerik ya ilgili siteden (milmet.com.tr) ya da firma yetkilisi ile yaptığım yazışmalardan birebir alıntıdır.

1- [Sperm atımını ve ereksiyonu sağlayan bir cihaz. Elde edilen sperm özellikleri uygunsa, bu sperm ile üreme gerçekleştirilebilirmiş anladığım kadarıyla]
ACTIVE Sinnflut®Man (Penil Stimülatör)
* Titreşim özelliği sayesinde penil ereksiyon sağlar.
* Spinal kord travması yada anejakülasyonu olan vakalarda ejakülat elde edilmesini sağlar.
* Bu cihazın kullanımı çok kolaydır. Üzerinde penisin yerleştirileceği bir bölüm vardır,cihazı çalıştırmak yeterlidir. Joystick sayesinde vibrasyon hızlanmakta ve çeşitli modlara geçmektedir. Tamamen slikondan yapılmıştır, su geçirmez olup banyoda kullanılabilir. Ayrıca pil gerektirmez, şarj edilmesi yeterlidir. Active Sinnflut Man ile oluşturulan ereksiyonun devamı için, Active Loop Ring gereklidir.
20090514013741_392.jpg

Spinal Kod yaralanması seviyesi yukarıda ise (Servikal - Boyun) vibratör stimülasyon etkisi %60 - %75, torasik seviyede %50 dir. Yani yaralanma seviyesi aşağı indikçe vibratör stimülasyonun etkisi de azalmaktadır. Periferik [beyin ve omurilikten oluşan merkez sinir sisteminin dışında kalan sinirler] tipteki felçlilerde etkisizdir.
Ürünün Satış Fiyatı: 350 TL +%18 KDV [Engelliler.Biz'den referansla satın almak istediğinizi belirtirseniz, %10 indirimle 315 TL +%18 KDV'ye satın alabileceksiniz]
2- [Oluşan ereksiyonun ilişki süresince devam etmesi için bir ürün]
ACTIVE LoopRing - Uzun süreli "Ereksiyon" sağlayıcı tıbbi gereç
20110312195427_392.jpg

Ürünün Satış Fiyatı: 59 TL +%18 KDV [Engelliler.Biz'den referansla satın almak istediğinizi belirtirseniz, %10 indirimle 53 TL +%18 KDV'ye satın alabileceksiniz]
[Benzer başka bir ürün (READY Erection System) için verilen uyarıcı bilgiler:]
  • Sıkma halkasını 30 dakikadan fazla bir süreyle kullanılmamalıdır.
  • Kan dolaşımının uzun bir süre kısıtlanmasından veya kesintiye uğramasından kaynaklanabilecek doku hasarlarına meydan vermemek için sıkma halkası penisinize takılı vaziyette uyumayınız.
  • Sıkma halkası spermanın boşalmasını önleyeceğinden orgazm esnasında gözle görülür bir boşalma gerçekleşmeyecektir. Sıkma halkası çıkarıldıktan sonra sperma idrar borusundan boşalır. Spermanın geçici olarak tutulması zararlı değildir.
  • Sıkma halkalarınıkullanmadan önce kısa bir süre sıcak suya sokarak esnekleştirin. Bu, daha uzun ömürlü olmalarını sağlayacaktır.
  • Sıkma halkaları sarf malzemesidir, bu yüzden zaman zaman yenilenmeleri gerekmektedir.
  • Sıkma halkalarını mineral yağ ile yağlamayınız.
  • Bu amaç için uygun kayganlaştırıcı SYLK veya KLICK jelleri kullanınız.
3- [Ereksiyona yardımcı bir cihaz]
Manual Erection System - Ereksiyona(Sertleşme) Yardımcı Tıbbi Gereç
20100606025325_392.jpg

MANUAL Erection SystemNT®-Ereksiyon (sertleşme) oluşturmak için kullanılan bir tıbbi yardımcı gereçtir. Vakum pompası, penisi çevreleyen silindirin içerisinde negatif basınç oluşturur. Bunun sonucunda kavernozal doku kanla dolar ve penisin sertleşmesi sağlanır (Tanıtım videosu).

Ürünün Satış Fiyatı: 660 TL +%18 KDV [Engelliler.Biz'den referansla satın almak istediğinizi belirtirseniz, 470 TL + %18 KDV'ye satın alabileceksiniz]

[Konuya dair bilimsel bi çalışma var mı, diye sorduğumda ilgili bölümü bana gönderilen Prof. Dr. Sedat Tellaloğlu ve Prof. Dr. Ateş Kadıoğlu' nun birlikte yazdıkları "Erkek Seksüel Disfonksiyonu" isimli kitabından:]
9l7Ig.jpg

Bu arada, ben de ürünü kullanmadım. Bilgilerim sadace yukarıda yazılanlarla sınırlıdır...

ürünü kullananlar daha detaylı bilgilendirise ii olur

arkadaşlar yurt dışında almanyada tanıdıklarınız varsa daha ucuz bu urun cunku oradan ithal ediliyor

kullanan varsa bilgi versin

bu penil stimülatörü kullanan var mı acaba? sperm atımı gerçekleşiyor mu? buna göre almayı düşünüyorum

ejekülasyonu nasıl sağlıycak mantık kuramadım.

sırf merakımdan kullandım halada kullanıyorum ayrıca her hangi bir ortepedik özrüm yok özellikle vakum yapanı çok özelliklidir..

bu örün için telefon yoluyla irtibata geçeceğimiz bir yetkili varmı görüşme sonucu eyer gerçekten spermleri dışarı atıyorsa ve orgazım sağlıyorsa fiyat hiç önemli deil onca haplara verdiğimiz parayı bi kere buna veririz yeterki bahs edildiği gibi işimize yarasın

Merhabalar

Bu cihazdan kullanan varmıdır acaba, Bende sertleşme problmi yok fakt boşalamıyorum asıl problem budur. 2 Senedir cocugum olmuyor varmıdır yardımcı olcak bi arkdaş?

güncell boşalma sağlayan var mı? bu cihazlarla veya farklı yöntemle OFli olan

Hiç kullanıp sperm elde eden yok galiba arkadaşlar içersinde, tavsiye edebilecek...

konu güncel arkadaşlar boşaltım yapabiliyor muyuz?

Arkadaşlar bu ürün bende var sadece 2 kere kullandim almak istiyen olursa uygun fiyata veririm sıfıra okadar para vermeyin

Üst Alt