Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omurilik felci sonucu takılan platinler çıkarılacak. Tedirginim..?

dua

Üye
Konular
28
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar 13 yaşındaki kızımın 1 senesi doldu. ameliyatıyapan doktor senesi dolunca gelişme döneminde olduğu için boynundaki platinler çıkacak demişti.
zamanı geldi..
çıkınca herşey normal oluyor mu. sıkıntı doğar mı.

bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim...

benimki c4 c5 kırık 2001 den beri platin takılı doktorlar senede bir defa emar çektirip kontrol ediyor çıkarmaya gerek yok diyorlar iyice bir araştırın

Akradaslar,Her hastanın durumu aynı olmaz.Bu ve butun durumlarda değişir...Bazı hastaların platini cıkartılır,ıncıtıyorsa vs vs...
Platının neden takıldıgını dusunun,ve neden cıkartılır.?Korkulacak bır sey olmaz bence..Doktorlarda uygun gormusse...

öncelikle geçmiş olsun...
sanırım yaşı küçük olan olan kişilerde takılan platinler alınıyor ama genede araştırmadan yaptırmayın derim ...
benim yaşımdan değilde yaşadığım talihsiz bir olaydan dolayı platinlerin alınacağı söylendi fakat ben buna cesaret edemedim...

benimki de c4 c5 ve 1998 den beri var adamlar vidalamışlar varlığı yokluğu belli değil

benim de seviyem t12 ve platin takıldı. 7 yıl oldu kesinlikle bana bir zararı olmuyor. ve varlığını bile hisetmiyorum.

bende vidalar yerinden çıktı l1 di dr. biri değiştirelim dedi diğeri çıkartalım dedi ben 2005 te çıkarttırdım kurtuldum eğer sakınca yoksa çıkartılabilinir...

kızım büyüme döneminde olduğu için kemikler büyüdükçe platin sıkıntı çıkarabilirmiş.benim merak ettiğim kemikler platin olmadan eski hali gibi olur mu.yani tamamen kaynamış mıdır.tomografi çekildi.sonuçtan sonra ameliyat...

Üst Alt