Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omurilik felci tedavisinde Meryem Yıldırım'a giden var mı?

deruni

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ben ofluyum.bu hanımla şimdi konuştum( kendisi manuel terapistmiş )doktorlar kesi yok dedilerse olur yürüyebilirsin dedi...inandımmı hayır ama aklımda kalmasın bunuda deneyimmi acaba diyorum...herşeyi denedik kök hücreninde ne zamn olucağı belli değil..bu hanımla daha önce görüşen varsa bilgilenmek isterim...

:) Siz nasıl anlattınız, adı geçen kişi nasıl anladı ve nasıl yanıt verdi bilemem tabii. Kendi web sitesinde de bunu ima eden bir bilgiye rastlamadım.
Ama omurilik felçli birini "yürütürüm" diyen yalan söyler. Teorik olarak "omurilik felçli birini uçururum" demekle "yürütürüm" demek arasında hiç bir fark yok! :) Allah selamet versin deyip geçmek gerek...

biliyorum sitede böyle söylememiş...siz nasıl anlattınız derken teeessüf ederim bülent bey:( bu zaman kadar derdime çok çare aramış ve buna münasebetle çok kişiyle görüşmüş birisi olarak gayette güzel anlattım...sitesine baktığımı özellikle benim gibi omurilikfelçlilerinde yürüyen varmı diye sorduğumda evet cevabını aldım...bir kaç ilin ismini verdi...bakın bülent bey inanıyorummu hayır...ama aklımda keşşkeler olmasın...eğer birileri çıkıpta ben bu hanımla görüştüm kardeşim bize göre değil derse o zamn amenna diyicem sandelyemde oturmaya devam edicem.....:)başka çaremde yok zaten...:)

:) Bu ihtiyatlılığı şundan diyorum, ne zaman böyle bi konu açılsa, "yürütürüm" dediği iddia edilen kişi çıkıp "ben öyle bişey demedim" deyiveriyor...
Bu konuşmalarda en iyisi ses kaydı sanırım. Hatta mümkünse video kaydı. :)

bu yöntemide deneme deruni...inanki hiç bir şey olmaz...

bu tedaviyi gören bilen, kendisiyle görüşen kimse yok mu acaba?

Görümeye gerek yok... Omurilik felci tedavisi mümkün olmayan bir durumdur. Kişinin yaralanma düzeyine bağlı olarak kendi başına 2 senede ne kadar iyileişrse, o kadar iyileşir. Dışarıdan yapılabilecek tek ama tek katkı klasik fizik tedavidir. Gerisi yalan...

deruni;
kök hücre başladı...ibni sinayı ararsanız randevu alıp gidersiniz.
ama zahiri ameliyat yapıyorlar, batıni değil...:eek:

bu arada alternatif tıpda rekora koşuyorsunuz maşallah...:)

meryem yıldırım ücret

bilgi edinilmesi maksdıyla meryem yıldırım'ın terapi ücretini yazıyorum.
ilk muayene: 350 tl
mini paket (30 saat) = 15000 tl
orta paket (60 saat) = 30000 tl
diğer paketler 60000 tl ve 120000 tl'dir.
gidecekler bu paraları bulmadan gitmesin. Ünlülerden ve politikacılardn bu paraları alabildiği için sizde bulmadan gitmeyin.

omurilik felcinde ilk bir ayda ne gelirse geri bunu kaza geçiren yada oflu olan çoğunun bilmesi gerek bu kolay bir şey değil sonuçta kemik kırlıyor ve sinirlere hasar veriyor bu tür şeylere inanmayın kendinizi harap etmeyin derim hem paranız boşa gidiyor hemde çektiğiniz yanınıza kalıyor bende ofluyum neden tedavi yerine kendinizi geliştirmiyor ve zamana bırakmıyorsunuz bizler bir umut peşinde koşarken bazı kişiler de nasıl para kazanırız diye şeytanlıklar düşünüyorlar bu tür düşüncedeki kişilere ödün vermeyin derim

Öncelikle merhaba arkadaşlar, Allah hepinize şifa versin...

Meryem hanım hakkındaki öz eleştirilerinizi farkettim, bilhassa ağır bir itham farkettim... bahsi geçen şahısa ait web sayfasında gerek duyabileceğiniz bilgiler zaten paylaşılmaya başlandı ayrıca para tuzağı falanda değil.. Alternatif tıp konusunda uzun yıllardır aldığı eğitimlere dayanarak söze konu kesinliklerde konuşmaktadır. Bir takım test sonuçlarını beraberinde götürmenizi ayrıca talep ediyor. ( bel MR - ense MR ve birtakım kan tahlilleri ) ardından bunları inceledikten sonra size yardımcı olup olamayacağına ilişkin teşhisinde bulunuyor. Bunu belirtme gereği duydum. Şahıs hakkında da televizyon programları olsun, gazeteler olsun zaten bilgi verdi. önemli referansları mevcuttur. belki biraz pahalı veriyor olabilir terapilerini ancak bu kişinin tamamen kendi insiyatifindedir diye düşünüyorum. Herkesin derdine çare üreteceğinin zaten garantisini vermiyorum.

meryem yıldırım

doğrusu marinin maharetli olduğunu söyleyebilirim. ben üç ay gittim yalnız her konuda iyi değil boyun bel fıtığında çok başarılı. eksi taraflarını söyleyeceğim mesela benim oğlumda enjeksiyon sonucu sinir zedelenmesi oluştu ve biz bi tavsiye üzerine meryem Yıldırım'ı bulduk gittik bizden hemen 10 seans peşin istedi yani sudan çıkmış balık olan hastaları iyileştirmeyeceği birşey bile olsa hemen seans veriyor
ve çok sert bir mizacı olduğunu söyleyebilirim yani itiraz ve konuşma şansı vermiyor ama bende belkilerle yaşamaktansa 5000 lira verip 10 seans yaptırdım aklımda kalmasın diye ama şimdi olsa kesinlikle gitmem
ve son olarak şunu söylemeden geçemeyeceğim aşırı şekilde insanları azarlıyor şahsen çocuğum belki iyileşir diye katlandım
ha bu arada yaptığı masaj tekniği aşırı sert ve sakatlanmaya gidecek hareketleri yapıyor tabi seans öncesi güzel bi sözleşme imzalatıyor mesela mantiken düşünün bacağın içindeki sinire masaj tekniği ile nasıl iyileştirebilir ki
ama meryem hanım bize zaman kaybettirdi kendine para ama hasta psikolojisi işte belki belki bir umut işte

Allah herkese şifa versin, yalandan insanlara umut verenlere o paraları yemeyi nasip etmesin.

Üst Alt