Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omurilik felçiler, tuvalete kaç günde bir çıkıyorsunuz?

c555

Üye
Konular
41
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar büyük tuvaletinize kaç günde bir çıkıyorsunuz benim bağırsaklar baya tembelleşti sanırım 3 4 hatta bazen 5 günde anca çıkıyorum sizde durum nasıl birde sormak istediğim birşey var bu aralar vücudumda bazı zamanlar aşırı sıcaklama hissediyorum yani odada hiç sıcaklanacak durum yokken soğuk havada bile cam açtırıyorum aşırı yanma hissi sıcaklama hissi oluyor bu sorunu yaşayan varmı veya bununla ilgili ilaç kullanan.

ben hiç terleyemediğim için alışık olduğum havadan çıktığım anda hemen ateşleniyorum sancılanıyorum ve tak yapmak zorunda kalıyorum. tuvalete de yediklerime göre 2 veya 3 günde bir çıkıyorum. akşamları yeşillik yiyorum bu aralar ve elektrikli pedal bisiklet almıştım kendime 3 haftadır da onu aktif kullanmaya başladım çok daha rahatım elhamdülillah. tabi sporlarımı haftada 3 gün yapıyorum ayrıca haftada 3 günde yüzmeye gidiyorum. en büyük sorun terleyememek. vucudum ne soğuğa nede sıcağa dayanamıyor. hararet yapıyor araba gibi.

günde 2 kez çıktığım bile oluyordu fizik hastahanesinde kalırken eve geçtikten sonra 1 kere çıkıyorum.. günde 2 kere çıkmamın sebebi hastahanede çok çalışmamdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum...

bol acı yeyin inanın bıkarsınız :)

5 günde bir olacak şekilde düzende tutmaya çalışıyorum ben.

Her şeyden önemlisi beslenme... Ve tabii vücudun nasıl alıştığı da önemli. Ama bana sorsanız her gün tuvalete gitmek hem zaman açısından hem de gündelik yaşamda rahat etmek açısından çok çok zorlayıcı. 3-5 günlük ritmi yakaladınız mı en iyisi bu.

Üst Alt