Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omurilik felcinde altarnatif tıp: Refleksoloji

MUR37

Üye
Konular
71
Reaksiyonlar
1
arkadaşlar bugün bulunduğum ile altarnetif tıpla uğraşan insanlar geldi ve bizlerle görüşme yaptılar Psikoakademi, refleksoloji, sağlık, bel fıtığı bunlarmış ve buraya şube açmak ve bizlere (omirilik felçlilere)yardımcı olmak istiyorlar refleksoloji ile tedavi uygulama yapılacakmış bu siteden bazı videolara baktım ne diyeyim umut dünyası
arkadaşlar bura ile ve bu yöntemi kullanıp fayda veya zarar gören varmı tecrübesi olan arkadaşlardan bilgi istiyorum ve bu kişilerin türkiyede 25 ilde klinikleri varmış ankara istanbul vb gibi

Yardımcı olmak derken neyi kastediyorlarmış? Barsaklarını çalıştıracaklarsa, tamam, fizik tedavi ile eklemleri dinç tutacaklarsa, tamam, ama ayağa kaldırmaymış, omurilik yaralanmasının tedavisiymiş bu gibi iddiaları varsa, arkanızı dönün ve kaçın...

Omurilik felci tedavisinde kullanılan Refleksoloji hakkında bilgisi olan var mı?

Değerli Dostlar,
İnternette gezinirken tesadüfi olarak "Refleksoloji" adında bir tedavi şekliyle karşılaştım. Bazı durumlar için yürüyemeyenleri yürürken, konuşamayanları konuşurken gördüm. Forum üyelerimiz arasından bu tedavi şeklinden yararlanan ya da daha derinlikli bilgisi olan dostlar var mı? Eğer varsa bilgi paylaşımında bulunabilir mi?

Sinir hücreleri kendini yenileyemiyor diye biliyorum onun içindir ki koruma altına alınmıştır omurgalar arasında dış tehditlerden korunması için.İnş iyi olursunuz,umut etmeden yaşanmaz.

Omurilik yaralanması tedavisi mümkün olmayan bir durumdur. İlk 2-3 sene klasik fizik tedavi ile ve kişisel çabalarla ne kadar kazanım olursa, olur. Refloksoloji veya başka bir şey bu sürece asla etki etmez. "İyi ederim" diyen herkes yalan söyler, para tuzağı için ağ atar... Tongaya düşmeyin!

Refleksoloji tedavisi

30 yıl önce trafik kazası geçirdim 3 ay sonra şiddetli spasti başladı o tarihten itibaren tekerlekli sandalyede hayatımı sürdürüyorum ancak 6 aydır REFLEOKSOLOJİYLE tanıştım spastiler gevşemeye başladı yakında tekrar ayağa kalkacağım inşallah bu konuda yardıma ihtiyacı olan varsa yardımcı olurum iyi günler

eno 30 yıl sonra ayağa kalkacağına inanıyorsun helal olsun...ama bence çok şartlanma...bacaklarında hareket var
mı kardeş..

evet hareket var bu işi REFLOKSOLOJİ sayesinde çözeceğim

MUR37;

Ben psikoakademinin Ankara'daki merkezinde aylarca refleksoji denilen uygulatmayı yaptırdım. Ne ben bir fayda gördüm ne fayda gören bir tane insan gördüm. Üyelik ücretleri, seans ücretleri derken en çok da verdiğimiz emek boşuna gitti. Adamlar iyi biliyor işini. Senelerce seansların devam edecek, ancak o zaman fayda görebilirsin.. Tabii bu senelerce süren seanslara paran yeterse. Deneyimimi de yazmıştım:

http://www.engelliler.biz/forum/saglik-kas-hastaliklari/33489-refleksoloji-ve-kas-hastaligi.html

arkadaşlar dikkatli olun ve paranızı kaptırmayın derim ben zamanında ben kaptırdım masörüymüş, otçusuymuş bilmediğim neler yedim içtim hala daha geliyorlar filan yerde senin gibi hastayı iyileştirdik diye iyileştir beni para o zaman diyorum bi daha uğramıyorlar. oturan boğanın da dediği gibi malesef tedavisi yok dikkatli olun kapılmayın sizi iyileştireceğim diyen insanlara

************** refleksoloji şarlatanlıktır!!! ******************

pisikoakademi nette araştır bulursun Refleksoloji, otizm, panikatak, stress

arkadaşım sen bu işi gerçekten ilmini bilenlerle yaptırmadıysan bilemezsin bu yüzden kabul edemezsin

ben 30 yıldır spasti ile mücadele ediyordum burda çözüm buldum bu gerçek

Bu linkler reklam sayfasından başka bir şey değil... Zerre kadar bilimselliği yok. Ayrıca konuyla ilgisiz çeşitli bilim insanlarının adları referans verilerek utanmazca bir sahtekarlık da yapılmış.

Refleksoloji düpedüz şarlatanlıktır! Para tuzağıdır. Bu konularda çalışan insanların emeğine saygısızlık, hizmet alan insanlara zaman ve para kaybıdır.

ölüyü diriyi ............. gözünüzü engelliye mi diktiniz! omurilik felçlileri iyileşiyormuş milletin parasından emeğinden hayallerinden uzak durun ben doktor değilim ama omurilik felci herhangi bir nedenle omurilikteki hücrelerin ölmesi olduğuna göre siz nasıl oluyor da ayaklara masaj yaparak ölüyü diriltiyorsunuz madem öyle hadi size hodri meydan gelin belinizi kırayım sizde bu mucize yöntemle kendinizi iyileştirin tüm malımı mülkümü hatta ölene kadarda emekli maaşımı size verecem. buna gelmeyen s...tir olup gitsin
Arkadaşlar kusura bakmayın biraz sert oldu ama bizi aptal sanıp umut tacirliği yapanlara dayanamıyorum kolay kolay küfretmem küfür insana yakışmaz ama bunlara yakışıyor

demirc,

Vizontele filminde vardı ya, dağa çıkıyorlar da İran televizyonunu çekiyor tv! O anda

- hassektir bee...
Belediye başkanı bi acayip bakınca
- pardon sayın başkan.
- yok lafı ağzımdan aldın da... Siktir ulan beee!

d4igWjd.png

eno962;

Hayır sizin bu savunduğunuz şahısların Ankara'daki merkezinde denedim ben de. İnsanları yanlış yönlendirmeyin SAKIN.

Üst Alt