M. Cem, direkt sadece tak üstüne bir şey yazayım. Mesajını görünce, hayal meyal bir şey hatırladım; internette arayınca şöyle bir şey gördüm. Sana daha önce benzer bir şey söyledilerse, kusuruma bakma. Yabancı üretim bir alet.
A new assistive device for intermittent self-cathe...[J Spinal Cord Med. 2003] - PubMed Result Bu adresteki özet, C5-C7 (başka bir mesajında yaralanma derecenin c5 olduğunu yazmıştın, değil mi?) omurilik yaralanmalarında, sakatların kendi başlarına TAK yapabilmeleri için üretilmiş bir ürünün değerlendirilmesini anlatıyor. Rehabilitasyon merkezinde ürünü deneyen hastaların hepsi kendi başına TAK yapabilmiş ve ürünü ayrıldıktan sonra da kullanmaya devam etmişler.
Şu da, ürünün kendi sitesi, "flexlife" üretiyormuş:
Home Page
Ürünün adı HouseHold'muş. Yaptığı şey, penisi tak sırasında sabit tutmak, böylece iki el de tak için kullanılabiliyormuş. Gayet basit bir şeye benziyor, pahalı olduğunu sanmıyorum. Zaten sitede fiyatı da yazıyormuş: 30 dolarmış, ve çok sayıda siparişte indirim oluyormuş.
Bunu istersen belki bir rehabilitasyoncuya sorabilirsin? Ben Türkçe sayfa bulamadım, ama belki rehabilitasyoncular/medikalciler temin eder? (fazla sayıda sipariş edip indirimli de alabilirler belki)
(Denemek istersen, medikalci vs.nin cevaplarını da yazar mısın? Temin ediyorlar mı, etmiyorlar mı diye...)
----------
Bağırsak için de, bu işine yarar mı, tam bilemiyorum. Ama şöyle bir şey var:
CareCure Forums - View Single Post - The best method for put your suppositories
Bu el kullanımı sınırlı olanlar için fitil yerleştirici ve bağırsakları uyarmak için alet. İşine yarayabilir görünüyorsa, bunu/benzerini de bir sor (ve sonra yaz) istersen?