Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omurilik felcinde his ve hareket ilk 24 aydan sonra ne ise öyle kalır mı?

besalti20

Aktif Üye
Konular
295
Reaksiyonlar
12
ILK 24 ay gıbı sureye hıc ınanmıyorum,O sure hastanın elinde olan bir sey Bence,Hasta kendisini bırakmadığı surece verilen egzersizleri duzenli bir sekilde yptıgı surece,HİS VEYA HAREKET 30 ay sonrada 50 ay sonrada gelebilir,Bunları kımse dert etmesin lutfen GUVEN,AZİM VE İNANC cercevesinde basaramıyagımız engel olamaz ewel allah...SİZ NE DUSUNUYORSUNUZ.?

umut fakirin ekmeğidir sözünü devreye soktum ben :)

guzel kardesım bende t12 of luyum benım 16 ay oldu kaza gecırelı bende henuz bır gelısme yok
sana soyle bırsey soylım benım bır akrabam var 9 sene once boyun bolgesınden omurılık
yaralanması gecırdı ve 3 ay once ayaklarını haraket ettırmeye basladı yanı zamanla gerı gelebılıyo demekkı
tabıkı eskı halımıze kavusamayız sabır..allah sıfa versın.

can_kuş;

aynen oyle ılk 24 ay dıye kımse umutsuzluga kapılmasın dıyorum. Gecmıs olsun.

İlk iki seneden sonra hareketlerde gelişme olmasada, hareketli insanlarda kas gücü, denge daha iyiye gidiyor.Onaltı sene oldu durmak yok yola devam.

Aynen oyle Helal sana abi,Durmak yok yolla devammm

çalışmaya devam gelişme olmasada günlük işlerimizi yapabilmek ve ağrılardan kurtulabilmek için idman şart yoksa hayat çekilmez oluyor hiç değilse biz yaşarken bu hastalığın bir çaresi bulunursa vücudumuzu hazır tutmuş oluruz:))

pari85;

aslında bu hikaye çoğumuzun hikayesi ailelerimiz hayatlarını mecburen bize adıyor hayallerinden vazgeçiyor bazen düşünüyorum ben onların yerinde olsam ne yapardım diyorum açıkçası verecek cevap bulamıyorum insanın her şeyi yaşaması gerek Allah onlardan razı olsun asıl biz engellilerin değil yakınlarımızın hayatı çok daha zor Allah içinde bulunduğumuz imtihanlardan alnımızın akıyla çıkmayı nasip eylesin.. Amin

idosente;

Rabbim sadece bizi ımtıhanla sınamıyor,aynı zamanda ailelerimiz,cevremizdekiler ... cumlemizi alnımızın akıyla çıkmayı nasip eylesin .. AMİN

merhaba arkadaşlar. biz eşimle fizik tedavi süresince çok hastayla karşılaştık. kırığını hatırlamıyorum ama 6 sene hareketsiz yatan bir hasta kendi egzersizlerini yaparak ve azmederek yürümeye başlamış... Bencede bu sürenin bir anlamı yok... Bunun gibi çok hasta duyduk. Sadece siz isteyin, yürümek isteyin... İllaki bir şeyler düzelecektir...

kzmrl;
COK GUZEL anlatmısınız,werdıgınız ornek bile yetr her seye.

Üst Alt