Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omurilik felcinde (kasılmalar için) Sirdalud isimli ilacı kullanan var mı? [Soru]

Dante

Üye
Konular
30
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar,

İlaçlarımı yenilemek ve kalçamda şüphe uyandıran tuhaflık için en son FTR doktoruma uğradığımda, 11 yıldır günde 3 kez yarım adet aldığım Liorasel'i 2 katına çıkarmam söylendi.
Kalçamdan çektirdiğim rontgeni de hiçbirşey yok gayet sağlam diyerek yorumladı doktorum ve sıkıntılarımın tamamen kasılmalardan kaynaklandığını ileri sürdü.

Son olarak Liorasel'in yanında günde akşamları 1 adet Sirdalud denememi istedi. Bende düzenli olarak her akşam 1 adet yutmaya başladım.

Liorasel'in faydaları gibi bilimum yan etkilerini de bir fiil yaşayan biri olarak Sirdalud hayatımda yeni perdeler aramaya başladı ikinci gün itibariyle.

Normalde herkesin uykusunu getiren bu ilaç, benim zaten kolay kolay gelmeyen uykumu tamamen kaçırdı ve insomniac bir moda soktu. İşin kötüsü uykumu kaçırdığı yetmiyor gibi bünye olarak iflas bayrağını çekip bayılarak sızdığımda, bu kez de 24 saat sanki ölü uykusuna yatırıyor.

Gündüz uykuya dalıyorum, gece güne merhaba diyorum ve bu kez konsantrasyon diye birşey de kalmadı şapşal bir ruh hali var üzerimde.
Dün avuç içlerimde kolumda felan müthiş kaşınmalar oldu birden bire ve küçük küçük sivilceler oluşmaya başladı.

Sirdalud yine Liorasel'in sahibi Novartis'e aitmiş. Ben bugüne kadar hiç duymamıştım, doktor kullan dedi diye her akşam yutmaya başladık ama hayatımı cehenneme çevirdi, alerjik etkilerini de görünce korkup kestim.

Sirdalud kullananlar var mı aramızda? ve tabii benim gibi problem yaşayan oldu mu acep?

saygılar, sevgiler

ben gunde 8 lıorasel ıcıyorum
banada sırt agrılarım oldugu ıcın vermıstı ne zararını ne faydasını gordum

merhaba
öncelikle geçmiş olsun
abim c-4-5 omirilik yaralı üç yıldır.
günde 4 adet lioresal ve 2 adet sirdalud kullanıyor
abimde yüzünde sivilceler kızarıklar oluştu kafasında bile sivilceler çıkıyor. bildiğim kadarıyla sirdaludun karaciğer üzerinde büyük etkisi var karaciğere zarar veriyor geçmiş olsun tekrardan

çok teşekkürler arkadaşlar

ben de yaklaşık 11 yıldır liorasel'i düzenli olarak kullanıyorum, faydasını görmeye görüyorum ama enteresan
bir ilaç bu; bünye alıştıkça daha fazlasına ihtiyaç duyuyor yine de liorasel'le ilgili şikayetim yok, memnunum.

Sirdalud'u ben korkup bıraktım anında, avuç içimde kabarcıklar çıkmaya başlayınca bariz olarak karaciğerimi
zorladığımı hissettim. Arada üşütünce ya da mesanede enfeksiyon olduğu zamanlarda ağır antibiyotiklerle
beraber liorasel ve üropan'a devam ederken bile böyle alerji felan yaşamadığım için ilacın etkisine yormuştum
durumu ve haklı da çıktım.

saygılar, sevgiler

liorasel kaldırılmış bilgilendirme bile olmadı banada Sirdalud verildi ama berbat bir ilaç maf etti beni kullanmıyorum bildiğiniz başka ilaçlar kullandınızmı bilgi verirseniz memnun olurum..

Ahmet, Lioresal az sayıda da olsa piyasaya sürüldü yine. Acele edip bulabilirsin.

Üst Alt