Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omurilik Felcinde kök hücre çalışmaları: Dr. Carlos Lima

ERK103

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar geçende discovery i kanalını seyrediyordum lizbondaki kökhücre çalışmalarından program söz ediyordu carlos lima adındaki doktor felçli hastaların burnundan aldığı hücrelerle yine aynı hastaya kökhücre nakil ediyordu ayağa kaldırdığı bir hasta bunun bir mucize olduğunu söylüyordu bu adam amerikada falan tanınan bir adam araştırmaları da destek görüyor kökhücre insanlar üzerinde denenmiş koredede bir kadındada ayrı bir doktar denemiş bu yıl içinde başlıyacak olan çalışma insan embriyosu ile yapılmış kökhücre denemesi dr carlos lima nın hasta şartı ise 35 yaşını geçmemek şimdiye kadar denediyi hastalar en fazla 6 yıllık hastalar eğer ameliyat başarılı olursa hastayı 2 yıllık bir rehabilitasyon bekliyor bu tür araştırmalar hakikaten umut verici çünkü ciddi bir kanalda dünyaca tanınan ciddi bir doktor yaptıklarını anlatıyordu

cereplal palsy paraplejik tipinden bu tedavi etkili oluyomu cvp bekliyorum..

omurilik felci korkulan bir hastalık olmaktan çıkacak ,çok az kaldı

kök hücre çalışmaları

çok az kaldı diyoruz ama henüz bir gelişme duyamıyoruz sabrımızda çok az kaldı artık lütfen diyorum 2011 yılı son olsun güzel bir şeyler duyalım yürümek istiyoruz.Allahın izniyle inşallah

Üst Alt