Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omurilik felcinde nöropatik ağrılar sonradan oluşur mu?

_halit_

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar, forumda yeniyim. Geçirdiğim ameliyatlar sonrası C4-C5 seviyesinde büyük bir hasar kaldı.
Yaklaşık 3-4 senedir bu hasarla yaşıyorum,
bu zamana kadar hiç ağrı hissetmedim. Fakat son 3 aydır karnımın sağ tarafından baldirima doğru bir yanma ve keçeleşme hissediyorum, yer yer elektriklenme de oluyor. Egzersiz de pek yapmıyorum.
Doktorum kas spazmı olabileceğini söyledi ama algoloji doktorları nöropatik ağrıdır diyorlar. Sizce nöropatik ağrılar sonradan oluşur mu, bunu deneyimleyen varsa beni aydınlatabilir mi? Ya da kas spazmları böyle yanmayla mı başlar?
Bir de durumumun gittikçe kötüye gittiğini düşünüyorum, omurilik hasarlarında sonradan kötüye gitme olur mu?

_halit_

Bende merak ettim.2017 de t10 12 arası tümör ameliyatı ndan sonra seninkiyle aynı bölgede aynı şekilde agrilarim sürüyor.Hic değişme olmadı.Algolojiye yönlendiriyorlar ama onlarda lycra verelim dedi kabul etmedim ne olacak bu şekilde bekliyorum

Ameliyattan hemen sonra mı başladı ağrıların, yoksa daha sonra mı?

ben 2017 temmuz da beyin kanaması geçirdim ve buna bağlı olarak 1 hafta sonra başladı bende..ilk önce o bölge de hissislik sertlik ve yanma elektriklenme ile başladı ,öyle tanı kondu bana...kullandığım ilaçlar sadece yanmayı hafifletti elektrik çarpma hissi halen mevcut...

_halit_

Arkadaşım öncelikle çok geçmiş olsun. Nöropatik ağrılar maalesef sonradan başlıyor.Aynı şikayetler bende de var.Ağrı ve kramplar sinir hasarına bağlı olarak gerçekleşiyor.Benim şekerim var, bu ağrı ve krampları hemen hemen hergün yaşıyorum.Nöroloji uzmanına gitmeni tavsiye ederim.İlaç verdiler onu kullanıyorum.Nispeten ağrı ve kramplarımda azalma oldu.Saygılarımla

scorp06

Teşekkür ederim size de geçmiş olsun...
Anlamadığım 3-4 seneden beri hiç ağrı hissetmedim, şimdi neden ortaya çıktı...

Elektriklenme Yanma ve Bu Tür Durumlar Sinir Hasarı Sonrası Kendini İyileştirmeye Çalışması ve Bu Nedenle Gönderdiği Yanlış Sinyallerden Kaynaklıdır Bazen Farklı Sebepler Nedeni İle de Bu Durum Oluşabilir Eğer Ağrıya Dayanamıyorsanız

Doktorunuzdan Lyrica Yazmasını İsteyebilirsiniz Bu Nöropatik Ağrıyı Dindirmeye Yardımcı Olur.

Tabi Bu Durum İyileşeceğini Göstermeyebilir Bunun İçin Doktorunuzdan Bu Konu Hakkında Tetkik Yaptırmasını Talep Edin Nedeni Ortaya Çıkacaktır

Geçmiş Olsun..!

Üst Alt