Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omurilik felcinde üretranın by-pass edilmesi..?

Konular
27
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar popo kısmında bası/yatak yarası vardı zamanla daha da açıldı maalesef idrar yolunu bile deldi idrar penisten değil alttaki açık kısımdan geliyor Bir doktorla görüştüm sistostomi olmaz mesane küçük mesaneyi dışarı almamız gerek dediler bende onu istemiyorum göbekte torbayla dolaşmak hem psikolojik hem gündelik hayatta görüntü olarak çok etkilenirim.bursalıyım şehir önemli değil üretra üzerinde ve plastik cerrahi dalında tecrübeli tavsiye edebileceğiniz doktor var mı ? şimdiden Allah razı olsun.herkese acil şifalar dilerim..

Biberiye yağı kullanın açılan yara için

canmanay

Bence doktor haklı. Enfeksiyon riskinin bu kadar yoğun olduğu bir durumda başka bir çözüm düşünemiyorum. Bence bir an önce bu işe bir çözüm bulman lazım.

idrar yolu kopması doktor tavsiyesi

arkadaşlar popo kısmında yaradan dolayı idrar yolunun 4-5 cm kopmasından dolayı idrar yolunun değişmesi gerekiyor doktorun biri olur diğeri olmaz dedi bunun için doktor tavsiye eder msiniz ?

yazın idrar yolunu onarmadan direkt dikmişti plastik cerrrahi dokturu yanlız başına ama tutmadı yine dikeyim diyor

canmanay

Anladım. Kopan üretranın dikilmesi çok hassas bir işlemdir. Gerçekten ustalık gerektirir. Doktora güveniyorsan yeniden dene tabii. Ya da başka bir doktorla görüş...

Üst Alt