Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omurilik felcine çare haberi wing for live hakkında..?

muhitdin çotanak

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar wing for lıve hakkında bilgisi olan varmı bunlar omurilik felcine çare buldukları haber yapılmış sizce nedir

Link atarmısın ben öyle bir haber bulamadım fon sağlanmasını çare bulunmasıyla karıştırmış olabilirmisin

Doğru

Bununla ilgili başlık açtım ama hernedense silinmiş. Yakında mujdeli haber gelir

Turkiyede bir arkadaşımız ameliyat oldu. Cihaz takıldı. Tedaviye cevap verdi bacaklar. Yakın da basın açıklaması ile duyuracaklar

ademirci74

Çok güzel haber.
Kaç yıllık felçli hasta arkadaşınız? Durumu nasıldı, şimdi ne tür gelişmeler var?

2 yıl. Aslında sizde tanırsınız ama şu an değilde tedaviden tam netice alınca basın açıklaması yapacaklar. Ancak dediğim gibi, belden aşağı hıs ve hareket hiç yoktu. Dizinin iç kasları deneme aşamasında çalışmaya başladı. Bu hafta cihazın tum programlarını yuklediler. Yakın zamanda mucize beklemiyorlar ama gelişme çok umut verici.

Uzun bacak yürüme cihazıyla yürütülen hastaları ayağa kaldırdık, mucize adı altında sunuyorlar.

Uzmanlara danışmadan her habere inanmayın

Selametle...

ademirci74

Hocam ameliyatı olanın seviyesi ne ?
Hangi hastanede yapıldı operasyon?
Zaten dünyaca bilinen bu çalışmanın neyini bekliyorlarda açıklamıyorlar?

Bu konuda tereddüt duymaya mahal yok, varsa Neurological Sciences'da yayımlasınlar görelim, yoksa uzatmaya gerek yok, safsatadır.

Üst Alt