Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omurilik felcine hangi oranda rapor veriliyor? Varolan raporu nasıl yükseltebiliriz?

irfan_01

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
mrb benim kız kardeşim omurilik felci ve sağlık raporu %80. bu raporu nasıl %90 veya üzeri yaptırabilirim?
şimdiden teşekkürler

Arkadaşım sen kafana göre rapor oranını %90 yaptıramazsın.............. müracattı nı yapıp beklemelisin yada önden buyur diyen birisini bulman lazım

Ben kafama göre yaptırmıyorum daha önce benm kardesim bu durumdadeğildi. doktor kardeşimi son halini görmeden %80 raporunu verdi. Oysa kardeşim yatalak, hafızada gerilik yemegini biz yediriyoruz konuşması anlasılmıyo... raporunu nasıl yükseltebilirim?

ayrıca raporunu yükseltmek için bir hastahaneye gittik 2 aydan beri bakıcı parası alıyoruz bakıcı parası aldığımız için yükselteyecegimizi söylediler

Omurilik felcine doktorlar %35 rapor veriyor artık. yeni yönetmelik böyle diyor, doktorlar da bu yönetmeliğe göre hareket ediyorlar. Ülkemizdeki özürlü sayısını azaltmanın muhteşem(!) yolu. Düşünsenize artık 8.5milyon değil 4milyon engellimiz var, yeni yönetmeliğe göre... 4milyon engellinin sorunları bir yönetmelikle hemen çözülmüş(!) Bravo...

Hay ben bu ülkeyede yönetmeliğinde yöneteninde yönetenlerinde .......

hayır ya yok boyle bısey yuzde 35 falan bende aldım 1 ay oldu rapor alalı bende omurılık felclısıyım bana yuzde 93 rapor verdıler lutfen arkadaslar lutfen arkadaslar herkez boyle yorum yapmasın bıraz mantıklı olalım lutfen

Yönetmelik mantık dinlemiyor. Ben mantığıma göre hareket etmiyorum, yönetmeliğe göre konuşuyorum. Özürlülere verilecek sağlık kurulu raporları hakkında yönetmeliğe göre parapleji veya dipleji %35, parapleji + intontinans %45. Bu yönetmeliği size iletebilirim...

yok yeday, yanlış bişeylere bakmışındır. Paraplejilere %80-90 rapor olmaması imkansız.

bende paraplejiyim 2 ay oldu rapor alalı yüzde 60 verdiler.

Hangi seviyeden felç olunduğuna ve his/hareket düzeyine bağlı..

arkadaslar benım tanıdıgım bır cok kısı var daha ılk defa sızlerden duyuyorum yuzde 35 rapor olayını sız ınanmayın boyle seylere

benm kız kardesimde sadece omurilik felci deil bissürü eyi var hatırlamıyo konusamıyo zeka geriliği bile basladı benim kardeşim yanlıs tedavi neticesinde bu duruma geldi ülkemin çok bilmiş saygıdeğer doktoru kız kardeşimi görmeden 80 raporunu verdi bunu düzeltmesi için yanına gittimde ise ''kusura bakmayın artık ben bu işlemleri bilg geçtim internete geçti bunlar düzeltemem '' simdi ben ne yapayım?

Üst Alt