Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Omurilik felcine hangi oranda rapor veriliyor? Varolan raporu nasıl yükseltebiliriz?
Ben kafama göre yaptırmıyorum daha önce benm kardesim bu durumdadeğildi. doktor kardeşimi son halini görmeden %80 raporunu verdi. Oysa kardeşim yatalak, hafızada gerilik yemegini biz yediriyoruz konuşması anlasılmıyo... raporunu nasıl yükseltebilirim?
ayrıca raporunu yükseltmek için bir hastahaneye gittik 2 aydan beri bakıcı parası alıyoruz bakıcı parası aldığımız için yükselteyecegimizi söylediler
Omurilik felcine doktorlar %35 rapor veriyor artık. yeni yönetmelik böyle diyor, doktorlar da bu yönetmeliğe göre hareket ediyorlar. Ülkemizdeki özürlü sayısını azaltmanın muhteşem(!) yolu. Düşünsenize artık 8.5milyon değil 4milyon engellimiz var, yeni yönetmeliğe göre... 4milyon engellinin sorunları bir yönetmelikle hemen çözülmüş(!) Bravo...
Yönetmelik mantık dinlemiyor. Ben mantığıma göre hareket etmiyorum, yönetmeliğe göre konuşuyorum. Özürlülere verilecek sağlık kurulu raporları hakkında yönetmeliğe göre parapleji veya dipleji %35, parapleji + intontinans %45. Bu yönetmeliği size iletebilirim...
benm kız kardesimde sadece omurilik felci deil bissürü eyi var hatırlamıyo konusamıyo zeka geriliği bile basladı benim kardeşim yanlıs tedavi neticesinde bu duruma geldi ülkemin çok bilmiş saygıdeğer doktoru kız kardeşimi görmeden 80 raporunu verdi bunu düzeltmesi için yanına gittimde ise ''kusura bakmayın artık ben bu işlemleri bilg geçtim internete geçti bunlar düzeltemem '' simdi ben ne yapayım?