Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omurilik felciyim. Maluliyet cetveline nereden ulaşabilirim?

okan01

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
en son maluliyet cetvelini nereden bulabilirim. ben omurilik felçlisiyim özellikle kas ve iskelet sistemi, üriner sistem ve alt sindirim sistemiyle alakalı olan cetveli nereden bulabilirim yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum

bacıbey ilgine cok tesekkür ederim linki indirdim faydali ama yüzde oranı yazılı olan bir link varmı acaba

kkelebek hanım sizede cok tesekkur ederim ilginiz icin aslinda benim merak ettigim heyete girdim yüzde kac alirim onu merak ediyorum benimki iş kazasi oldugu icin yüzdeye ankara karar veriyor. ben cift koltuk degnegi ve cift afo ile yürüyorum idrar ve anal inkontinans var sizce yüzde oranım kaç olur.

Tablolar şunlar:
Tablo_4.1.png

Tablo_4.3.png

bacıbey verdiğiniz link çalışmıyor. bir öncekini çok rahat indirdim ama sakatlık oranı cetveli çalışmıyor

ilgilerinize cooook tesekkür ederim bacıbey ve kkelebek cok faydali oldu verdiginiz bilgiler

Üst Alt