Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omurilik felçli erkeklerin cinsel yaşamı hakkında bazı sorular..?

gökhan özkan

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar
öncelikle omurilik felçli insanlar nasıl ilişkiye girerbilir bende hiç his yok bu bir paylaşım sitesi bu tür konular yazmak dogrubu onuda bilmiyorum. penisi haraketlendirmenin bir tedavisi var mı
bu konuda yardımlaşırsak çok sevinirim nasıl yardımcı olursunuz .

omurilik T12 L1

Merhaba arkadaşlar ben silah yaralanması geçirdim ve omurilik kurşun gelmesi sonucu felç oldum bizler nezaman yürüceğiz kök hücrenin durumu ile bilgisi olan varmı.
ben sadece almanya köln deki xcel center biliyorum.ancak detaylı görüştüm hiç yürüttükleri biri için garanti vermiyorlar 7000 euro para gerekiyormuş . ben çok sıkıştırdım bana garantisini verin 70.000 euro vereyim dedim söyledikleri sadece %15 yani anlıcağımız garanti yok
arkadaşlar kök hücre hakkında ülkemizde hiç bir çalışma yokmu konu hakkında bilgisi olanlar yazarsa çok sevinirim birde ben eşimle ilşkiye giremiyorum dogal larak ,kamışı kaldırmanın bir tedavisi var mı
yazarsanız çok sevinirim
saygılarımla

Gökhan, kök hücre henüz hiç bir gelişme sağlamadı. Almanya'da adı geçen merkez de dahil dünyanın hiç bir yerinde omurilik hasarlarının iyileştirilmesi sağlanamadı. O sana %15 ihtimal dedikleri de boş laf... Yok öyle bir ihtimal. Şimdilik kök hücrenin insan üzerinde başarı sağlamış hiç bir denemesi yok.

Ereksiyona dair bilgiler de üstteki mesajımda var

arkadaslar papaverin bu sorunlara çözüm burdan yazıyorum almak isteyen olursa tekrar burdan cvp yzacagı telefonunu buldum depocuymuş 4 kutu varmış ama 50 tl ye verıyo alaçagım ben sizleri bilemem eger almak isteyen arkadaslar olursa tlfn verebilirim kargo ile yolluyacakmış bunuda gördükya artık millete birsey diyemiyorum

su numarayı bana yollarmısın özel mesajla

Üst Alt