Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omurilik felçliler aman dikkat, siz de kolayca bir kemiğinizi kırabilirsiniz!

Konular
3
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar, başımdan geçen yeni bir olayı nakledeyim...

SAKIN SİZLER DENEMEYİN!!!!

aranızda bir aydır yoktum. sebebi uyluk kemiğimi kırdım. hiç yoktan. yatakta otururken... Nasıl mı?
radyo dinliyordum eğlence programı isim vermeyeyim (Z.K.C.) dinleyenler anladı. ayak başparmağını öpebilir mi insan.... sağlıklı, sportif insanlar çok kolay yapabiliyor. ben de yatağa oturdum, ayak bileğimi dizime çektim, biraz eğilip ayak başparmağıma başımı yaklaştırmaya çalıştım... işte o an.. ÇAT diye bir ses, kemiği kırdım.

ondan sonra doğru hastaneye amalyat... yarım metre platin vidaladılar...
dün çıktım hastaneden...

arkadaşlar dizimi eskisi kadar bükemiyorum. 45 derecede kitleniyor. hafif hafif eksersizlere başladım. ne zaman açılır bilmiyorum....
aklıma eskibir şarkı geldi (kendim ettim kendim buldum eyvah)
arkadaşlar size tavsiyem SINIRLARI ZORLAMAYIN

ilginç bir deneme geçmiş olsun peki öpebildiniz mi:)

misceren

onu yakında açıklıyacağım .sonrası dahada acemicesine....

Geçmiş olsun...

Bu nasıl bir meraktır ki kemik kırdırır..Merak ettim..:)

sen zekinin her dediğini yaparsan ooooooooooooo
nihatında dediği gibi müstahak sana:)))))))))))))))))))

Çok geçmişler olsun..Bundan sonra daha dikkatli olmanızda uyarı olmuş size..

geçmiş olsun daha kötüsü de olabilirdi
bedensel engelli olarak en büyük korkumuz şu anki durumumuz dan geriye gitmek

evet arkadaşlar...hepiniz haklısınız.birşeyi yapmadan önce ikikere düşünmemiz lazım.buhatam bana 3 kere düşünmem gerektiğini öğretti. arkadaşımın dediği gibi eski durumumu arar oldum. şimdi dizimi ancak yarım bükebiliyorum. eksersizlere başladım.bakalım nezaman açılır.hatamı sizlerle paylaşmak istedim.belki birarkadaşımızın kulağında bişeyler kalsa o bana yeter.hepinize kazasız,hasarsız günler dilerim.

ben de kendi kendime bacağımı zorlayarak aynı "sesi" duymuştum, başıma gelenler de aynısıydı :) platin, dizin aynı derece bükülmemesi...
geçmiş olsun. acımıyor ama :)

Kezban;
aman arkadaşım sizlere denemeyin sakın diye konu açtım...
gerçekten çok tehlikeli...dizimizin normal bükülmesi bile bizim için çok buyük nimetmiş. SINIRLARI SAKIN ZORLAMAYALIM.

bacağımı bende kırdım tam 45 gün yattım sakına sakın bacağınızı fazla zorlamayın allahtan benimki parçalı kırık değildi ucuz atlattım

mehmet ağbi bu yaştan sonra evde boş durursan işte böyle maceralar başına gelir..sen iyisimi bir iş bul kendine yoksa yengem bu gidişle seni evden kovacak...
geçmişler olsun RABBİM yardımcın olsun...
sayğılar nurullah..

Geçmiş olsun. İçimdeki ses bu kadar da merak fazla diyor :confused::eek:

Üst Alt