Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omurilik felçliler için egzersizler..?

besalti20

Aktif Üye
Konular
295
Reaksiyonlar
12
Selam herkese gecmıs olsun arkadaslar fızık tedavı mı yoksa ev mı tercıhınız olur,
ben hemen hemen hıc gırmedım sureklı evde gosterılen egzersızlerı mı yaptım...Sımdı paralel barda yuruyorum beklenenden daha cok buyuk guzel gelışmeler sarf etmısım..

bence ilk başta 2-3 ay fizik tedavi gördükten sonra öğrendiğimiz eğzersizlere evde daha rahat edebileceğimiz bir ortamda devam etmeliyiz...

İlk 3-4 ay hastane uygun, sonrası hastanın durumuna öre evde de devm edenilir bence ama mutlaka bir fizyoterapist gözetiminde olmalı.. çünkü bizim yattığımız hastanede maalesef evde başlayan ve fizyoterapist olmadan devam eden çok kötü yürüyenler vardı..

besalti çabuk yürü artık..sende kurtul bizde kurtulalım senden:) (şaka sakın kızma):)

:) haklısınız bılıyorum özurdılerım ya valla tek bu sitede rahatlıyorum ogrenıyorum...

özür dileme lütfen....şaka yaptım ben:)

Üst Alt