Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omurilik felçlilerde aniden çıkan şiddetli baş ağrısı normal mi?

SanalHayat

Üye
Konular
89
Reaksiyonlar
9
merhaba arkadaşlar yüksekten düşme sonucu 11 senedir omurilik felçlisiyim belden aşağısı tutmuyor...asıl konum baş ağrısı ben şimdiye kadar baş ağrısı gibi burumları hiç yaşamadım ama bir haftadır birden bire aşırı bağ ağrısı başladı aniden tutu sonra mide bulantısı kusma gibi şeyler dahada baş ağrısı geçmiş değil ilk günkü gibi olmasada...demek istediğim benim gibi omurilik felçlisi olan kişilerde bu gibi durumlar oluyormu normalmı..be biraz nette araştırdım beyin tömürü beriltileri gibi....yaşım daha 25 korkmaya başladım korkudan Dr gitmek istemiyorum

Şiddetli baş ağrısı, bulantı, kusma şikayetleri ie mutlaka hastaneye gitmelisiniz. Bunlar genellikle kafa içi basınç artışı belirtisidir. Hemen tümör diye düşünmeyin. Enfeksiyon veya migren de olabilir. Ancak ihmal etmezseniz iyi olur. Damar anevrizmalarında da benzer şikayet olabilir ki, basit müdahale ile tedaviedilebilir. Tedavi edilmezse çok ağır sonuçlar doğurabilir.

beyın sapı daralması buna baglı kafa ıcı basıncıda yapar . özellııkle bas donmesı ve sabahları kusma varsa bıran once bı nörolaka gıdın nolur nolmaz.

Bunlar kalp krizi öncesindeki küçük yoklamalar da olabilir! Kesinlikle ihmal etmeden hemen hastaneye gitmelisin bence de

geçen gün hastneye gitim beyin tomogrofis çekildi dr beyinde bişey yok dedi ağrı için ilaç yazdı göndedi ama hal bazen ağrı olıyor ve baş dönmesi ile beraber böyle sanki nefesim tutulıyor oturduğum yerde oturanboğa çok iyi bir yere değinmiş olabilir çünkü kalbim çok hızlı atıyor ve nefesim tutulıyor sanki koşuyorum halbuki tekerlekkli sandalyedeyim tekrar Dr ye gidersem hangi bölüme gidiyim tşk

Kardiolojiye görünmelisin.

Bu arada, panik atak da geliyor aklıma. Çarpıntı, terleme, panikleme, daralma hissi panikatağa da işaret ediyor olabilir.

Üst Alt