Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omurilik felçlilerde aşırı üşüme hali..?

HasanREİS

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
6
Merhaba arkadaşlar ben tetraplejiyim ayaklarım çok üşüyor neden bu kadar çok üşüyor anlamıyorum özellikle kış aylarında böyle oluyor ayağımı zor ısıtıyorum çift çorap giyiyorum sıcak suya koyuyorum ayağımın böyle üşümesi normal mi? Ne yapmalıyım? Bir de ayağım çok üşüyünce idrar yollarını da üşütüyorum damla damla işemeye başlıyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben de çok üşürüm. Bazen ellerim o kadar soğuk olur ki telefon ekranı algılamaz. Evdeki herkesten daha kalın giyinirim. İki kat artı yelek falan. Bunun felçle bir ilgisi var mı bilmiyorum ama.

Oturur pozisyondayken kan damarlarda hareket etmediği için üşüme daha fazla oluyor. Ben paraplejiyim, genelde oturduğum zamanlar ayaklarım üşür ve morarma olur. Uzatınca geçiyor.

Benimde bilek ve dirsek arası soğuğu mıknatıs gibi çekiyor gibi hissediyorum.Ayaklarımda üşüyor ama çok takmıyorum.karpuz kadar sorun varken mandalina kadar soruna takılmamak benimki

Üst Alt