Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar uzun zamandır ayaklarımda şişlik var özellikle sol ayağımın ayak bileğinden altında şişlik oluyor böyle sorun yaşayan başkalarıda var mı acaba.
malesef bunun tek çaresi ayaklar kalp hizasından yukarı duracak bunuda ne denli yapabiliriz ki eskiden 43 numara olan ayaklarıma şimdi 47 numara ayakkabı zor oluyor
Aynı sıkıntı bende de var bunun için kesinlikle ayakkabı giymeden sandalyeye oturmamak gerekli bu şekilde şişliğin büyümesini engelliyorum. Daha sonra yatağa geçtiğimde şişlik yavaş yavaş iniyor
Bu ayak şişkinliği hemen hemen omurilik felçlilerin hepsinde oluyor. tek çare uzun ve geniş olmayan (dar) bir çorap giymenizdir. ben bu şekil çareyi buldum..
Bende ayaklar şişmesin diye gün içinde ayakkabı kullanıyordum uzun yıllar hiç bir sorun yoktu gecen hafta farkettim ayak şişmiş ve ayakkabının arkası da bası yarası yapmış bir kaç gün içinde ..
arkadaşlar benimde ayaklarım şişiyo..ama ben bir kaç gündür ayakkabı kullanmıyorum....ayağım zaten şişiyor bide ayakkabı bası yapıyo ayağımda izler oluşuyo..yanlışmı yapıyorumm acaba .... acaba sıvı alımının ayak şişmesinde etkisi olabilirmi...önceden bu kadar çok ve çabuk şişmezdi...bu günlerde biraz az sıvı alıyorum ondan olabilirmi??
arkadaşlar öyle naylonla falan sarmayın. dikkat edin kendinize. ne o öyle
arkadaşın da dediği gibi varis çorabı alın ve onu giyin gerekirse. ama bütün gün de giymenin iyi olmadığını sanıyorum. en güzeli imkan buldukça ayakları uzatarak dinlendirmekte