Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omurilik felçlilerde denize ya da havuza girme deneyimleri

Zekiamacalismiyor

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba, ben t6 seviye paraplejiyim. Tuvalet hissiyatım hiç yok. Bu yaz denize ya da havuza girmek istiyorum. Yetişkin için bir mayo bez bulamadım. Ne yapmam gerekir bilmiyorum. Normal günlük bezle de girilmez. Öneri ve tavsiyelere açığım.

Dalgıçların giydiği kısa dalgıç şortlarından giyebilirsin bunlar su geçirmez bezin üstüne giyip gir bezinde ıslanmaz.

Sabit sonda kullanıyorum denize girerken bacak idrar torbami kısa olanla değiştiriyorum deniz shortundan görünmüyor. Bunu prezervatif sondaylada yapabilirsiniz. Yada tak yapip denize girin. Herkes böyle yapıyor.
Dalgıç kıyafetleri su geçirir bu arada. Neopren malzeme su sıcaklığıyla vucut sicakliginizi dengeler bu yüzden dalgıçlar usumezler ama her türlü islanirsiniz.

Denize girmeden önce lavman ve sondamı yapıp öyle girdim. Hiç sorun olmadı. İlginize teşekkürler

Üst Alt