Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sigara sonuçta her birey için zararlı.bir çok kansere,bacakların ampute olmasına,kalp hastalıklarına,erken yaşlılığa....vs
ben sigara içimini abarttığım zaman hemen tıkanıyorum ve solunum güçlüğü çekiyorum.vücut direncim hemen azalıyor ve çok çabuk hastalanıyorum...bizde sinirler zaten hasarlı.sigara içerek sinirlerde iyice tahribata sebep oluyoruz...
bir arkadaşım şu anda akciğer kanseriyle boğuşuyor. 37 yaşında. 3 günde bir paket içerdi.kemoterapi tedavisi uygulanıyor.bana şunu dedi: ''bu yaşadıklarımın başıma geleceğini bilseydim kesinlikle sigara içmezdim''
içenlerin kulağına küpe olsun...
Benim teyzemde "kocamı bırakırım sigarayı bırakmam" derdi..hayatımda ki tek lüks sigara'da derdi..İşte bu lüks olan bir kaç dakikalık keyif önce sağlığını sonrada yaşamını yitirmesine sebep oldu..
Geçen yıl akciğer kanserinden vefat etti..%99 sigaraya bağlı bir kanser'le..O hastane sürecinde çok emindim kendimden kararlıydımda bırakmaya ama olmuyor.. Keşke biran önce kurtulabilsek bu illetten..
Rakı içen öldüde Su içen ölmedi mi adaaam sendeee' cilik.. Tüm tiryakilerin boş tesellisi..Haa omirilik felçli, haa polio sekeli, haa başka bişi "Sigara sağlığa zararlıdır" adam yada hastalık seçmez yani..