Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omurilik felçlilerde sigaranın zararları nelerdir?

mırro

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
Omirilik felçlilerde sigaranın zararları? Bu konuyu açmamım nedeni özellikle sinirler sigaranın zaraları nelerdir?Bunlar nelerdir?

sigara sonuçta her birey için zararlı.bir çok kansere,bacakların ampute olmasına,kalp hastalıklarına,erken yaşlılığa....vs
ben sigara içimini abarttığım zaman hemen tıkanıyorum ve solunum güçlüğü çekiyorum.vücut direncim hemen azalıyor ve çok çabuk hastalanıyorum...bizde sinirler zaten hasarlı.sigara içerek sinirlerde iyice tahribata sebep oluyoruz...

defnex;

Kesinlikle katılıyorum ben kullanmıyorum dumanı bile rahatsız ediyor hemen tıkanıyorum mümkün olduğunca yanımda içirmiyorum.

sigara kullanıyorum günde 6 tane 13 yıllık sevgilim bırakamıyorumda. zararıda normal insanlarda nasıl etki yapıyorsa bizdede aynı olur.

Sigaranın bu yaşıma kadar çözmüş olduğu bir tek sorunum bile yok olmadı malesef çözmüyor..:)

Aksine sinsice tuzaklar kuruyor henüz göstermedi gerçek yüzünü ama ben biliyorum bir gün bana ceee yapacak..:):)

bir arkadaşım şu anda akciğer kanseriyle boğuşuyor. 37 yaşında. 3 günde bir paket içerdi.kemoterapi tedavisi uygulanıyor.bana şunu dedi: ''bu yaşadıklarımın başıma geleceğini bilseydim kesinlikle sigara içmezdim''
içenlerin kulağına küpe olsun...;)

Benim teyzemde "kocamı bırakırım sigarayı bırakmam" derdi..hayatımda ki tek lüks sigara'da derdi..İşte bu lüks olan bir kaç dakikalık keyif önce sağlığını sonrada yaşamını yitirmesine sebep oldu..

Geçen yıl akciğer kanserinden vefat etti..%99 sigaraya bağlı bir kanser'le..O hastane sürecinde çok emindim kendimden kararlıydımda bırakmaya ama olmuyor..:eek: Keşke biran önce kurtulabilsek bu illetten..

Rakı içen öldüde Su içen ölmedi mi adaaam sendeee' cilik.. Tüm tiryakilerin boş tesellisi..Haa omirilik felçli, haa polio sekeli, haa başka bişi "Sigara sağlığa zararlıdır" adam yada hastalık seçmez yani..:)

Evet aynen öyle Aziz arkadaşım..

Üst Alt