Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omurilik felçlilerin çocuk sahibi olmaları için hangi yöntemler kullanılmaktadır?

kullanıcı adım

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadașlar omurilik felçlisiyim. Cinsel ilișki için ilaç kullanıyorum. Çocuğum olsun istiyorum. Sperm örneği için hastaneye gittim. Sperm veremedim. Siz sperm örneği verdiniz mi? Ne yapmam gerek

Boşalabiliyormusun meni geliyor mu önce onu sorayım
Eğer yoksa özel bi klinikte idrarında var mı ona baktırabilirsin ayrıştırması zorda olsa
yine yoksa tese ameliyatı ile sperm arayacaklar ve tüp bebek yöntemine başvuracaksın aslında bizim için en iyi yöntem

@albatros_070 Detaylı bilgi vermiş
sprem testi yaptıysan sonuçu paylaş ilgili sorularını detaylı yaz yardımcı olacağız

Ben detaylı test yaptırdım idrar da bakıldı onda da çıkmadı tese ameliyatı oldum tüp bebek denemesi de yapıldı ama olmadı bunun doğal yolla olabilme şansı yok mu

ailenizde bu tür şikayetler var mı

TESE işlemini tekrarlamaya gerek olup olmadığına karar verildi mi hiç hiç spermi bulunmayan yani azospermi hastalarına Mikro TESE işlemi uygulanıyor ama siz bunu da denemişsiniz başarsız mı sonuçlandı

tıp bebek de denemişsiniz Tüp bebek dışında DNA hasarı yüksek olan spermlerin doğal yollardan gebelik elde etmesi de zor Eğer sperm DNA hasarı %8’den az ise yumurtaların DNA’sı spermlerin hasarlı olan DNA’sını tamir edebilir ve sağlıklı çocuk sahıbı olabılırsınız

Sigara ve alkol kullanımını sonlandırın
Sigara ve alkol kullanımını sonlandırmak sperm kalitesinin artması için oldukça önemlidir.
Düzenli egzersiz yapmak ve beslenmenize dikkat etmek de sperm kalitesini etkiler. Eğer fazla kilonuz varsa rejim yapmalı ve ideal kilonuza gelmeniz gerekir.
Piyasa da sperm kalitesini artırdığını veya ölü spermleri canlandırdığını iddia eden birçok ilaç ve bitkisel karışım var . Doktor tavsiyesi olmadan bu tarz ürünleri kesinlik kullanmayın
Stresi azaltın. Stres sperm seviyesini düşürür ve üreme şansını azaltır.

Keçiboynuzu Avokado ve kuşkonmaz Zencefil, karnabahar, ıspanak Fındık
Kabak ve ayçekirdeği bol bol yıyın Et ürünleri ve sakatat: B12 vitamini DNA sentezi için gerekli unutmayın
t keçiboynuzu pekmezi, hem cinsel gücü hem de sperm sayısını artırıcı özelliğe sahip. meyan kökü çayı günde 2 bardak içilebilir. Ya da günde 1 çay kaşığı Meyan kökü ekstresini suyla karıştıp için.
SABIR DUA VE ZAMAN a çok ihtiyacınız var

ARkadaşın dediği beslenme yöntemlerini uygulayıp 1-1,5 yıl sonra tekrar TESE operasyonu deneyebilirsiniz sonuçta vücudun toparlanıp sperm üretimine başlaması zaman alacaktır en azından bana söylenen böyleydi. Bitkisel yollar önemli diye düşünüyorum hazır karışımlar almaktansa kendi karışımınızı yapmanızı tavsiye ederim bende

Arkadaşlar bu konuda deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

Daha önce yanlış hatırlamıyorsam parsam rumuzlu arkadaş çok güzel detaylı bir yazı yazmıştı bununla ilgili ama başlığı bulamadım rumuz doğrumu onuda tam hatırlamıyorum enterasan bir yolla çocuklarıda olmuş

SystemError

Bende hatırlıyorum o yöntemi farklı ama zor bi yöntem ben denedim ama olmadı ben tüp bebekle çocuk sahibi oldum

Çocuk sahibi olmak için izlediğiniz yolları yazarmisiniz.
Maaliyeti nedir?
Yöntem nedir?
Önerebileceğiniz yer?
Kaç gün sürdü?

Eğer sperm atımınız varsa aşılama yolları denenebilir veya normal yol ile olabilir ama bizim gibiler için tüp bebek en etkili yöntem
Maaliyet şu döviz durumları ile 10.000 i geçer diyebilirim ilacı transferi vs. çünkü ilaçlar ithal ve pahalı
Devlet üniversitesi veya hastanesi yerine özel tercih etmeniz daha kesin sonuç yaratır Konya Novafertil iyi bir merkez kendim sonuç aldığım için öneriyorum yaklaşımları tavırları cihaz kaliteleri vs üst düzey
Eğer eşinizde su toplama vs bi sorun olmazsa başlaması ve hamilelikten sonuç almanız olumlu olumsuz 1 ay olur 3 veya 4 kez merkeze giderseniz bu süre içerisinde yaşta önemli tabi

Üst Alt