Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omurilik felçlilerin walker kullanımı..?

pashayavuz

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar hangi seviyedeki OF lular walker veya uzun bacak yürüme cihazı kullanabilirler???

benim babamda zedelenme var wolkerle ayakta bi süre durabiliyo ama adım atamıyo.

C seviyesinde hasarlı olan OF ler kullanabilirlermi onu merak etmiştim arkadaşlar...

Benım sevıyem t5 agır sınır zedelenmesı hatta bazıları tam kesı vs. vs. gıbı konusmalar oldu ama aldırmadım.volkırla uzun bacak ıle dısarı bıle cıktıgım oluyor bazen.Ayrıca ıkı kısının yardı mı ıle bır tek bacagımın uzerınde duruyom...

merhaba benim seviyem c5-c6 sağ bacağıma posterio shell bağlayıp sol bacağımın üstüne biraz basabiliyorum bu şekilde ev içerisinde walker'la rahatça yürüyebiliyorum...

dostum bendede sinir zedesi var volkırla ewde bagımsız cok rahatım sadece alcak yerlerden kalkerken zorlanıyom kaza olalı 11 yıl oldu ve buruma yeni yeni geldim

Üst Alt