Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omurilik felçlilerine % kaç özür oranı veriliyor?

necmeddin

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
Ben trokal 8 omurilik felçlisiyim özür oranım kaç olabilr bilen varsa yazsın .Sevgili Bülent kardeşim sen bilirsin bu işleri .

%80 ve uzeri....bazı hastanelerce degısıyor

Ben birinde %95 aldım. diğerinde %85 aldım. yanılmıyosam şimdiki formüle göre omurilik felçlilerine %84 veriyorlar.

Ben 2006 yılında %95 aldım araba almak için o zaman araç alamadım şimdi almak istiyorum o rapor gecersız sayıldı tazelemem lazımmış. yenı oranlar çıkmış acaba yıne alabilirmiyim.?

Omurilik felçli olup H sınıfı sürücü belgeleri ile gaz-fren elle kumandalı özel donanıma sahip sıfır aracı ÖTV istisnası ile satın alacak kişilerde rapor oranının hiç bir önemi yok.

Ben %90 ve üzeri alırsam raporu oğlum kullanması için alacaktım arabayı bu şekilde alan varmı diye araştırmak istedim.%90 üzeri alıp bu şekilde alan varmı acaba.?

Necmeddin bey % 90'ın üzerinde rapor alırsın sanırım ve o durumdada oğlunuz aldığınız arabayı kullanır.Selamlar

Üst Alt