Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omurilik felçliyim. Ameliyat sonrası bacaklarımda hissettiklerim gelişme midir?

Gül bahçesi

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba Arkadaslar,
Bende 1 sene once Of oldum Aslında skolyozum vardı bırden bıre yuruyemedım sınırler sıkısmıs omurilik zedelenmıs dedı doktor ve amelıyat oldum Azmi Hamzaoglu yaptı ancak yıne bacaklarımı ayaklarımı oynatamıyorum ancak sımdı sol bacagımı dokunma hıssı geldı sagda da ayakta his var sızce bır gelısmemıdır?sureklı bacaklarımda yanmalar var zor bır hastalık allah hepımıze yardım etsın:(

selamlar benim durumum biraz farklı trafik kazası 7 ay oldu L1 kırığı ilk kaza anında histe harekette biranda gitti ameliyat ve takılan platinlerden kısa bi süre sonra yanma başladı bacaklarımda sonra gördüğüm fizik tedaviden sonra şuan sol ayağımdaki hareket suan için gayet iyi sağ ayağımda ondan biraz geride ama yanmalar kasılmalar hala devam ediyor gercekten çok zor bi durum toparlanamıyorum bir türlü ama elden birşey gelmez dua egzersiz ve sabırdan başka uzun bir zamana ihtiyacımız var Allah hepimize şifa versin yardımcısı olsun saygılar...

Bence bu çok olumlu bir gelişme. Fizik tedavi hareketlerinizi aksatmadan yaparak bu gelişmelerin devamını sağlayabilirsiniz diye düşünüyorum.

Yanma olması iyiye işaret diye biliyorum.

Evet oyle dıyolar ben henuz hareket etmıyor ama yanma ayaklarda karıncalanmalar ve sol bacagımı dokunma hıslerı her gecen daha netlesıyor sagdada dize kadar oyle ve sureklı yanma oturan boga sızde boyle hisler varmı sızın durumunuz nasıl hıc ılerleme yokmu?

deneyimli birsi olarak umutlu ve güzel gelişmelerdir arkasıda gelecektir stres yapma üzerine düşeni yap geçmiş olsun

saolun inş eskı saglımıza kavusuruz hepimiz sizinde mi oyledı pekı sımdı nasılsın yuruyebılıyormusun?

Sayın Gül Bahçesi;

Benim bacaklarda yanma, karıncalanma, elektrik çarpması, kasılma anlayacağınız ne ararsanız var. Ayaklarım her geçen gün biraz biraz toparlıyor. Ammavelakin 6 senedir dizlerde kitleme yok. Her hasta aynı olacak diye bir şart yok. İnşallah kısa zamanda iyileşirsiniz.

Allah hepimizin yardımcısı olsun...

bence hiç bir omirlik felçlisi diğerine benzmez görünürde aynıdır mesal t12 diyelim ama hasar bakımında yada yapmış olduğu etki bakımaından birbirine benzemez tamamen kişiye özel diyebiliriz onu için başkaları ile karşılaştırmak pek mantıklı değil

Evet deil tabi ama benzer sorunlar yasıyoruz sonucta inş hepımız bıran once iilesiriz su kök hucre devreye alınsa cok ii olur.

Üst Alt