Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omurilik felçliyim. Ayaklarda oluşan krampların sebebini bilen var mı?

oparatör

Yeni Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ben omurilik felçlisiyim sürekli ayağımda oluşan kıramplardan normal yaşamımı sürdüremez oldum doktora gidiyorum ağrı kesici veriyolar birde kanda magnezyum eksikliği olunca olurmuş onun ilacını verdiler ama çare bulamadım. ağrı kesici yutmaktan bıktın zaten tamda ağrıyı kesmiyo. benm gibi bu sıkıntıyı ççeken arkadaş varsa çeresini biliyosa yazarsa sevinirim şimdiden teşekkürler.

kardeş bende senin gibiyi oturamıyorum bacaklarım yanıyor gece gündüz yatamıyorum bacaklarımda şidetli ağrılar var 2 yıl oldu

geçmiş olsun omurilik felçliliklerinde değişiklikler görülebilmekte bazılarımızda yanma kasılma bazılarımızda kramp ve başka değişiklikler görülebiliyor omurilik işte vucudun çok hassas ve çok değiik bir organı bende omurilik felçlisiyim mesela bende de ilk zamanlar çok şiddetli yanlamar oluyordu şimdidelerde baya baya yanma düştü ama yinede azda olsa var bende ilk zamanlar ilaç kulandım yanmalar için ama bi fayda görmeyince bıraktım ilacı sizin kramplarınızda normal göstergeler boşu boşuna doktor doktor gezmeyin bence her gideceğiniz doktor yazacak reçeteyi vucuduna bol bol ilaç sokma bence inş geçer bu sıkıntılar

Pedal şeklindeki fizik tedavi aleti ile bu krampları ve kasılmaları azaltabilirsin bence. Başka da bir yolu yok benim bildiğim...

Ayrıca her gün Uludağ marka soda iç. Magnezym miktarı en çok olan soda o sanırım. Magnezyum eksikliği de krampa neden olur.

yapılabilecek birşey yok bence çünkü çok uğraştım çözüm için mesela ben yanmalarına ayaklarımın ama nafile sonuç hep 0 oldu soda konusunda evet günde 1 şişe artık kaç ml se vücudumuza faydalı farketmiyo mesela ben hergün bır bardak kadar elmalı soda tüketiyorum faydası ayaklarıma yanma sını dindirecek kısımda yardımı varmı bilmem tamamende geçmiş değil ama baya baya az kafanızı takmamaya çalışın anlık gelip geçen bir belirti olarak görmeye çalışın zaten insan zamanla alışıyo mecburen

Üst Alt