Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omurilik felçliyim. Belim çok fena ağrıyor..?

besalti20

Aktif Üye
Konular
295
Reaksiyonlar
12
Herkese geçmiş olsun...
Trafık kazası sonucu,OF'lu oldum...Belim Cok ağrıyor,ameliyat yeri özelikle.Gecenlerde hastaneye gittim,Tahliller sonucu norölojik rahatsızlıklar dolayı denildi. İlaclar verildi biraz etki etti. Yine gidecem,acaba sizce neden olabılır...

NOT:Kabızlık ıcın ıkı gunde bir,Senemeki otu pişirip içiyorum,iki bardak cay kadar...Ondan olabılırmı sizce.?

Kabızlık da yapar, üşütme de, böbreklerdeki rahatsızlıklar da, ortopedik olmayan yataklar da, kötü pozisyonda uzun süreli oturma da...

Geçmiş olsun besalti sence bu ağrı ameliyatla ilgili bir ağrımı yoksa, yanlış hareket veya pc başında duruş pozisyonun rahatsızmı.Senin ameliyat 2 sene oldumu belki ameliyat bölgende yara iyileşmesine bağlı kabuklanma olabilir.Benim omurilik ameliyatım sırtımdan bele kadar inen bölgede ağır ameliyat olmasına rağmen hiç bel ve sırt ağrısı cekmedim belki kilomun az olması ve mekik egsersizlerini hiç aksatmadım.

11 yıldır bende omurilik felciyim çok itina gerek kendinimizi çok iyi tanımak ve dikkat etmek gerek asla üşütmemek gerek temizliğe dikkat etmek gerek ağrıların başlıca önlemek gerekiyorsa bünyemize dikkat etmek gerek ben biraz soğuk alayım belim üşüsün hemen pilatinlerim amaliyat yerlerim ağrır bizler artık kendimizin doktoru olacak bel ayak sıcak olacak bu benim fikrim ve yaptığım şeyler

Uzun süre pozisyon değişmeden durmak dikkatsiz spor yapmak arkadaşların dediği gibi üşütmek sırt kaslarının zayıf düşmesi bu ağrılara sebep olabilr
ayrıca böbrek ağrısı olursa bunu da bel ağrısı olarak algılayabiliriz

Üst Alt