Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omurilik felçliyim. Bir süredir bağırsakta iltihap ve ishal söz konusu..?

köşeci

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
T 12 seviye omurilik yaralanması sonucu bağırsakta iltihap ve ishal sorunlarım var böyle bir durum yaşayan ve çözüm bulabilen oldumu şimdiden teşekkür ediyorum.

Çok uzun süre bağırsak bozukluğu yani ishalle upraştım ben. Hiç bir şey yemezdim dokunacak ama yine de ishal olurdum. Sonra bunun uzun süredir kullandığım üropan adlı ilaçdan kaynaklandığını farkettip ilacı bıraktım düzelmiştim. Fakat daha sonra tekrar başladı ve benim için azaptı. Bunun da alakasız gelecek belki ama mesanemdeki mandalina büyüklüğündeki taştan kaynaklandığını anladım. Çünkü taş alındı ve benim bağırsaklarım düzeldi. O taş orda sürekli enfeksiyon yapıp o enfeksiyonunda tüm vücuduma yayılmasına neden oluyormuş. Şimdi yediklerime dikkat etmezsem çok nadir oluyor. Bi sürü yol denedim isyal için ama doğal yollardan en fayda gördüğüm böğürtlen çayıydı. Aman sakın markette paketlenmiş böğürtlen çaylarından almayın. Onlarda bamya çiçeği ve hibiskus bulunuyor renk versin diye ve onlar da ishale neden oluyor. Bildiğiniz böğürtlenin doğal kurutulmuşunu aktarlardan bulup demleme yöntemiyle içiyordum. Keçiboynuzu da iyi geliyor dediler ama bende fayda etmedi.

Ne durumdasın?
Bir arkadaşım benzer bir durumda iyi gelen bir ilaç kullanmıştı. Onun adını öğrenince yazacağım buraya

Öğrendim: Lomotil ve Laktoferrin kullanmış.

Üst Alt