Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omurilik felçliyim. Denize girdikten bir gün sonra bacaklarim sertlesti. Nedeni..?

Master

Üye
Konular
40
Reaksiyonlar
30
Merhaba arkadaslar Rahatsizligim, OF Pazar gunu uzun yillar sonu ilk defa denize girdim. 1 gun sonra pazartesi aksami bacaklarim şişti ve sertlesti Sebebi ne olabilir? Sizde de boyle bir sey oldu mu?

ben tam tersini yaşadım genellikle..

Bacağınızda yatak yarası varsa mikrop almış olabilir denizden..Normalde deniz kan dolaşımına yardımcı olur şişmez hatta iyi bile gelir..

Daha dogrusu kasilma gibi birsey olmadi fakat ayak sertlesti yani bacaklarimi sıktıgım da cok sertler.normalde yumusacik olmasi gereken bacaklarim tas gibi sert ve şişBugun hastaneye gitmeyi dusunuyorumFilmini cektireyim icim rahat etsin en azindan

mac72;
Oyle de birsey yok onun icin suphelendim. acaba hissetmedigim icin ayagim ters mi dondu denizde

Eğer lokal bir yerlede şişlik varsa, çarpma vs. denebilir, ama tümden bir şişme olmuşsa, bu durumda vücudun bi nedenle verdiği tepki olmalı... Bence şişlikler geçince, bir daha dene...

bence kaslarla ilgili bi sıkıntı olabilir. Bacaklarınızı hareket ettirebiliyor musunuz? Su içindeyken zorlamışsınızdır hareket etmek için :) Ya da tuzlu su ile deri'nin münasebetiyle alerjik bi durum da olmuş olabilir. Ama kaslarla ilgili olma ihtimali daha yüksek. Kasılmıştır o yüzden serttir. Kas gevşetici verir doktor bu durumda. Her ikisi de çok kötü/önemli bir şey değil merak etmeyin :)

Yine de doktora gitmekte fayda var

Üst Alt