Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omurilik felçliyim. Fizik Tedavi Merkezi tavsiyesinde bulunabilir misiniz?

Angelgold

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Omurilik felçlisiyim benim için en iyi fizik tedavi hastanesi sizce hangisi önerilerinizi bekliyorum?

İstanbul fizik tedavi rehabiltasyon eskidendi..sımdı kım ne derse desın...artık hıc bır farkı yok sıradan FTR'den...ama fizik tedavi dersek bence...Turkıyede ANKARA FİZİK TEDAVİ..bende gıtmek ıstıyorum hatta.

nevşehir kozaklı hastanesinde yatan bir arkadaşım var....incekte beraberdik...devlet hastanesi olmasına rağmen herşeyi incekten çok güzel olduğunu söylüyor... o nun söylediklerini aktarıyorummm.....odalar tek kişilik klima televizyon buzdolabı balkon herşey var...yemekleride güzel... refakatçi parası falan yok....üstelik lokomatta var... fizyoterapistler güzel ilgileniyolar ama o çok üst düzey değil...ama insanın kendisine bağlı akşamda olsa alt katta minderler var orda çalışabilirsin...yani durmak yok diyooo....isterseniz bir oraya bakın derim...

Öncelikle geçmiş olsun.Fizik tedavi iyileştirmenin yanında, mevcut durum iyiye gitmese bile ,çalışan uzuvlarla neler yapılabilir, günlük ihtiyaçlarımızı karşılayacak ,ortez ve protezlerle yaşama adapte olmak için şarttır.

deruni;

Evet benımde orda bır arkadasım var bahs ettı aynen oyle..Hatta eskiden orası Otelmiş...Sonradan Fizik tedavi hastanesı olmus Nevsehırdekı.

mrb arkadaşlar afyon kocatepe üniversitesi yeni açılan 200 yataklı acil ve fizik tedavi hastanesinde lokomat v.s cihazlar mevcut. yardımcı olabildimse.... ne mutlu

Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için Nevşehir Kozaklıya gitmiştim daha önce terapi çok iyi değil ama rahat bir yer ..

ankara fizikten ravdevu aldım gittim 2.5 aya sıra gelir dendi. fakat daimi sondalıyım kozaklıyada MR ımı göndermiştim sondalıyken fizik tedavi yapamayız dendi var mı öyle bişi

Sabit sonda kaçınılmazsa ne yapacaklar o zaman?

kaza geçirdğimde 2 ay ankarada fizik tedavi görmüştüm o zamanda sondalıydım şimdi sorun oluyor demekki yinede böyle gitmek zorundayım sondadan kurtulamıyorum ameliyat etmiyorlar

O zaman kabul etmeleri şart. Aksi durum saçma olur.

Üst Alt