Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omurilik felçliyim. İğne batırırınca ayakların çekilmesi ne anlama geliyor?

bahira

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar hepinize saygı ve selamlarımı sunuyorum
yeni katıldım hayat bana da o bilmediğim yüzünü gösterdi ama ne olursa olsun sabır ve duayı bırakmayacağım
merak ettiğim bir durum var ki of liyim ve ayaklarıma iğne dokundurulunca çekiyorum. bu nasıl bir aşama dır nedir ne değildir yardımcı olursanız çok memnun olurum

sevgi ve saygılarımı sunuyor hepinize allahtan acil şifalar diliyorum

bu normal bir durum iğneyi batırınca reflex olarak ayağınız kasılıp çekiliyor çoğu o.f lide oluyor bu benimde öyle sonradan ayaklarımda biraz hareketlenme oldu ama üzerine basacak kadar değil sadece sol ayağımın üzerine biraz basabiliyorum...

ne kadar zaman dilminde oldu idosente

iğnenin verdiği acıya tepki veriyor ondan kasılma yapıyor aynısı bendede var

ceyhani ne zamandır bu durum var ve bu çekme tepkileriyle birlikte his varmı ne durumdasınız

ilkbaşlarda heycanlandırır ayağın hareketleri seni sevindirir eğer sıklaşırsa başına bela olur uyuyamazsın tam uykunun ortasında ayağın hoplar sporunu ihmal etme bu aynı zamanda sporunu ihmal ettiğininde göstergeside olabilir mesela benim bacağım bazen hoplamakla kalmıyor titriyorda aman spora dikkat

erk103 yok sporu ihmal etmiyorum ya işin aslı aslında herkesin durumu çok farklı hiçkimseninki birbirine benzemiyor biri için olumlu bir gelişme diğeri için sıradan yıllardır var olan bir durum olabiliyor ne bilim ya sabır dua moral bakalım hayırlısı allah hepinize ve hepimize acil şifalar vrsin

İLK 3 ay içerisinde ayak parmaklarım hareketlenmeye başladı 1 yıla doğru hafif basmaya başladım sol ayağımı ama daha sonra orada tıkandı daha fazla ilerlemedi
8 yıl oldu hala aynı...

Her hareket olumlu bir şeye işaret ediyor bence. Yani, "aman bu oldu kesin ayağa kalkacaksın" gibi bişey yok tabii, ama, tek bir kasın dahi kullanılabilir olması biz felçlilerin gündelik yaşamını etkiler ya, o açıdan bu tür şeyleri ben hep heyecan verici bulurum...

Üst Alt