Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omurilik felçliyim. Kasları çalıştıracak bir ürün arıyorum..?

Zahra

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
Salam aleykum. Ben omurlik felcliyim. Kaslari calisdirazak bir urun varmi, yani kendimiz calistiramicamiz kaslari calisdirsin. Bildiklerinizi paylasin lutfen... Yani kas calismayan bolgeye baglayarak kasin calismasina yardim etsin. Umarim fikrimi size anlada bildim

ems cihazı kullanabilirsin

nasil bi cihaz? resmini koymaniz mumkunmu

Bacak kasları için pasif egzersiz cihazı (pedal) kullanmak ve kol kasları için de dozunda ağırlık çalışmak lazım.

NMES(KAS STİMÜLASYONU)

Kas uyarımında, nöromüsküler elektrik stimülasyonu uygulanmasını sağlar.
bu dikkatimi çekti ,nasıl çalışıyor acaba ? bilen varmı

kzmrl ;teşekkürler,yalnız çok karmaşık anlayabilecekmiyim bakalım

Kol ve ayak kaslari icin diyil, bel kaslarini guclendirecek bir urun ariyorum. Tabii egzersiz yapiyorum amma, tam olaram calismasi mumkun diyil. Dediyiniz urunle ilgilecicem.
102,30 TL kac dollar ediyor?

57 civarı yapıyo ama ben onu örnek olarak gösterdim araştırıp başka markalarada bakmalısınız. bizim kullandığımız bir cihaz var perfex önce bağlayacağın bölgeyi seçiyosun ona göre çalıştırıyosun, bütün kaslara uygulanabiliyor. Ama her cihazda var mıdır bilmem iyice özelliklerine bakmak lazım.

Üst Alt