Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omurilik felçliyim. Kendi fizik tedavimi kendim yapabilecek bir tertibat geliştirdim

Benjamin2147

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Bu tertibat benim için bir devrim olmuştu benim durumundaki tüm arkadaşların bundan yararlanmasını çok isterim

Nasıl bir tertibat hocam detay verirmisin mümkünse resim falan

Ben illegal geçmişim yüzünden iki sene ceze evinde yatmak zorunda kaldım burada ranzamın tavanına çarşaflarla ve paspas sapıyla tutacak yaparak çok etkili bir tertibata dönüştürdüm dışarı çıkınca dışardaki geniş imkanlarla bunu dahada geliştirdim uzun zamandır bunu kullanarak adeta hayat buluyorum

Arkadaşlar size imkansız gibi geliyor inanamıyorsunuz yakında fizik tedavimi kendim yaparken çektiğim videoyu dizinle paylaşacağım

biz de görüntü falan ekleyebilir misin diyoruz zaten hocam

Şuanda patentini almaya çalışıyorum yakında foto video ekleyeceğim

Valla patienten çok benim gibi arkadaşların hayatının kolaylaşmasını istiyorum ama kimsenin gözü korkmasın öyle para değeri olcak bir tertibat değil bir parça halat biraz kumaş 40 santim bir sopa bir ayak sığacak kadar kontopilak tabi bunları çürümemek için yokluktan ortaya çıkmış bir buluş bunu söyleyebilirim gittiğim fizyoterapistler beni bu tertibatın gevşettiği kadar rahatlatmamış bendeki en büyük pozitif yanı akşam kasık uyumamak ve sabah uyanınca birinin bu kardeşimiz olsa dahi fizik tedavi yapmasına ihtiyaç duymamak bu yüzden benim için devrim oldu diyorum

Benjamin2147

Anlıyorum sizi ama amacınızın gerektirdiği gayretin bir neticesine ulaşmanız için biraz daha belki çok daha detaylı yazsanız biz de ona göre bir yorum yapabilelim tertibatınız hakkında...

Dayalı anlatayım yukarda bahsettiğim mağzemelerle yapmış olduğum tertibatı kalın demir profillerle yaptırmış olduğum ranzaya dizlermin hizasında monte edip ayağımı tertibatın ayaklık haznesine koyup tetibatın hareketini sağlıyan tutacaktan tutup yatar vaziyetta kürek çeker misali çalışıyorum hem kollar çalışıyor hem bacaklar tabi sistemi benim tasarlamam

fizyo terapide hepimizin bildiği gibi basınç ayak tabanımızda parmaklarınıza yakın uygulanmazsa lifler gerilmez pek faydası olmaz bu tertibatta basınç sadece tabanda parmaklara yakın uygulanıyor

Nobele değil kaderdaşlarımın dualarına adayım inşallah

Tılafsınlı daha ne anlayacaksın sana lazım olan etkisi biraz bekle ilk sana göndereceğim inşallah kullanınca faydasınına etkisine şaşacaksın

Üst Alt