Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omurilik felçliyim. Maça gidiyorum. Bekle beni fransa

ozcanerkus

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben %91 omurilik felçliyim bu cuma gunü fransa'ya gidiyorum pazar günü oynanacak türkiye hırvatistan maçını kısmetse statda izliycem.orada yaşayacağım deneyimlerimi döndüğümde paylaşıcam lütfen dua edin hayırlısıyla sorunsuz bir şekilde gidip döneyim..

Bileti nasıl temin ettin, yol, konaklam vs. bilgilendir bizi.
İyi yolculuklar, iyi seyirler :)

Evet bilgilendir bizi, turlamı gidiyorsun çekilişten felan mı çıktı :)

Engelli dostu şehir paris evet arkadaşlar size bahseetiğim gibi Milli maç için parise gittim her ne kadar yenemesekte benim için mükemmel bir deneyim oldu havalımandan başlayan kolay ulaşımım dönene kadar devam etti nerdeyse her otelde engelliler için uygun oda bulunuyor.Bütün sokaklarda rampa bulunuyor ama köşebaşlarına çekmiş bir tane araba göremezsiniz tarihi yerlerin hepsinde eyfel kulesinde engelliler için hem rampa hem asansör bulunmakta eyfele çıkışta engellilere ücretsiz bu arada şehir baştan aşağı tarihi yerelerle dolu irili ufaklı 100 yakın müze varmış yeni inşaat ve imara kapatmışlar çok zor izinlerle sadece tadilat yapabilliyorsunuz tarihi dokuyu bozmadan bugünlere getirmişler tabi bölye olunca sadece paris yılda 80milyon turist ağırlıyormuş yemek yiyebileceğiniz helal kesim yapan bir çok türk lokantası var ama en kötü yanı şehir çok pahalı sudan tutunda bize göre herşey çok pahalı asgari ücret 1200 euro civarıymış ama buna karşılık 21 metrekare bir evin kiraıda 800 eurodan başlıyor yani fakir heryerde fakir neyse bence görülmesi gereken bir şehir durumu müsait arkadaşların gitmesini tavsiye ederim he bu arada bana ne kadara mal olduğuna gelince 1200 euro tur ücreti ve hiç alışveriş yapmamama rağmen 250 euroda orda harcadım yani toplam 1450 euro tabi bu maç olduğu için bu kadar pahalıya geldi normal turlar 500 eurodan başlıyor umrarm tekrar gidebilirim :)) sarasota Mami Junior bLaCkRaCe ka_rakartal

ozcanerkus,

Çok iyi yapmışsın, memnun kalmana sevindim... ;)

Bilet parası, otel , yol parası hepsi dahil sanırım ?

Üst Alt