Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omurilik felçliyim. Tekerlekli sandalyeye 1 saat otursam kızarıklıklar başlıyor!?

besalti20

Aktif Üye
Konular
295
Reaksiyonlar
12
Herkese gecmiş olsun,Arkadaslar ömss ile atandım daha işe baslamadım ama,Dusunmeden edemiyorum Yanmalar için PEMAL kulanıyorum ama,yınede oturmaya basladıgım bir saat sonra yanmalar agrılardan dayanamıyorum.Yatağa geçtiğimde kalcama baktıgımda kucuk kızarıklık olmaya baslamış,kısa bir sure sonra gecıyor kızarıklık...Bununla ılgılı bilgisi olan varsa lutfen cevap verır mı?

slm. sanırımki yatak yarası olmaya çok yakınsın. bunun olmaması için havalı minder alırsan çok rahat edersin. bendede kızarıklıklar olmaya başlamıştı çok da acı veriyordu roho havalı minder aldım şimdi 24 saat oturabiliyorum hiç bir sıkıntım kalmadı. ben 3 ay önce amerikadan bir arkadaşa aldırttım tam 725 liraya maloldu kargo üçreti dahil.

allah etmesın en cok korktugum sey...Yanmalar agrılardan dayanamıyorum...

Hoooop napıyorsun sen. Mindersiz mi oturuyorsun ?
Kesinlikle ROHO marka minder almalısın modelide şu ikisinden biri olacak.

Roho High Profile Cushion - Hava Dolaşımlı Tekerlekli Sandalye Minderi

Roho Contour Select Cushion - Hava Dolaşımlı Tekerlekli Sandalye Minderi

Kemik uçların kesinlikle sandalyenin yanında ki profillere ve oturma yerine değmesin hem yamulur hemde yara çıkartır. Kalça kısmında kuruluk olursa Bepanthenle ovala ve yarım saat kurumasını bekle haftada 2-3 kere uygula bunu eğer bası yarası açılırsa başına dert alırsın.

kesin yara acılır 1 gun degil 2 gun degil sonuçta haftanın 5 gun 8 9saat oturacaksın

haklısınız ben jellı minderde oturuyordum

geçmiş olsun kardeşim sürekli yüz üstü yatmaya bakk allah korusunn

Arkadaşlar sagolun cevaplarınız ıcın ama anlamadımgım nokta..Ben jelli minder kulanıyorum.Oturdugumda her dakkadan sonra 15,20Sanıye puşap yapıyorum.Sağ kalcam ilk defadır bu üç gündür öyle bi yanıyorkı mahv edıyor..Yataga uzanıp baktıgımda pembe gibi,cok hafif kızarıklık var gıbı.sonra geciyor hemen...Ben zaten hep yuz ustu yatıyorum.Oturur oturmaz o yanma baslıyor yıne..oturamaz oldum artık :(...Ne onerırsınız Doktora gıtcez yarın ıns.

kardeş bu yanmalar kan dolaşım yavaşlığından olabilir yani oturmadan dolayı yanma olmaması gerek kızarıklık lar olur nrt çözüm arkadaşların dediği gibi roho minder

Jelli minder yüzünden bası yaram ölümcül hale gelmişti 2 kere ameliyatla kurtuldum sen ne çare arıyorsun sana yazıyoruz işte dediğimizi yapacaksın bize dua edeceksin. ROHO minderde yarım saatte bir puşap yeterlidir öyle dakka başı puşapta neyin nesi adamı delirtir.
Haftada 2-3 kere Bepanthen yada benzeri bir ilacı bası yarası çıkması muhtemel bölgelere sürüp masaj yapar gibi ovalıcaksın.
Jelli minder medikalcilerin iyiliğine bizim değil. TEST ETTİM ONAYLAMADIM.

varsa roho yoksa singer minder jel den iyidir

anladım arkadaslar Ins. Ben zaten oturamıyorum bıle.oturdugum gıbı yanmalar dayanılmaz hal alıyor.Bır an once ROHO havalı mınder alıp,oyle

doktora gıttım doktor hıc bır sey yok dedı..ama sag kalcam oturdugumda dayanılmaz yanıyor..neden ya.

Üst Alt