Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omurilik felçliyim. Tens cihazı aldım. Nerelere bağlamam gerektiği hakkında bilgi..?

şanssız 35li

Yeni Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar

sanırım burdaki birçok arkadaş beni artık tanıyor... yine de kendimden bahsedeyim: 29 ay önce 15 metrelik yüksekten düşme sonucu belim kırıldı omurilik zedelenmem var. dizlerime kadar hareket ve his var, dizden aşağısı tutmuyor ,dizlerimi kitleyemiyorum.
buradaki birçok arkadaşın tavsiyesi üzerine kendime tens cihazı aldım. pille çalışan dizlerime ve bacaklarıma uyguluyorum. dizlerime kadar hissediyorum elektrik verildiğini umarım faydasını görürüm.
benim sormak istediğim, bu cihazı direkt belime uygulasam hasarlı omuriliğe uygulasam elektrik verildiğinde zararı olur mu? hasarlı kemiğim ve omuiliğim zarar görür mü ve omurilik patlaması diye birşey olur mu (allah korusun kaş yaparken göz çıkarmayalımda)

bu konu hakkında birşeyler bilen duyan yada başına gelen var mı...

şimdiden yardımlarınız için çok mersi...

Bu ürünü kafana göre kullanmaman gerek ama. Zarar verebilirsin kendine. Kaldı ki, inan, kendin kullanabildiğin kaslarını kullanarak elde ettiğin gelişmenin yüzde birini vermez bu tür ürünler. Hele omurililiğe vs. vermek hepten saçmalık; hem bir işe yaramaz, hem de dediğim gibi, bir uzman kontrolü olmadan yapman kendine zarar vermene yol açabilir.

Üst Alt