Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omurilik feliçlilerde ayağı rahat ettirecek ayakkabı tavsiyesi olan var mı?

abdullahsezis

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
herkese iyi günler
omurilik yaralanması olan kişilerde ayakların çok hassas olmasında dolayı her ayakkabı kullanılamıyor bundan dolayı tavsiye edebileceğiniz bir ayakkabı modeli ve markası tavsiyesi istiyorum

şimdiden tşk.

Ben yazın sandalet tipi ayakkabılardan giyiyorum. Kışın da mümkün oldukça esnek ve yumuşak modelleri tercih ediyorum. Bağcık mesafesinin uzun olması ayakkabının kolay giyilmesini sağlıyor.

spor ayakkabılar rahat olur .ayakkabının yan tarafına fermuar yaptırırsanız giyerken parmakların bükülme derdi olmaz.yani ayakkabının ucuna kadar fermuar yaptırabilirsiniz ben öyle yaptırıyorum....

PAFO' su bot içine monteli istenildiği takdirde tabanına ARK ve KAMA uygulaması yapılabilen spesifik Serebral palsi(ICP) ve spina bifida botudur.Kulanımı kolay ve son derece hafif ve estetiktir.Çocukları görsel olarak kötü etkilemez.
Topuk sabitleyicisi botun üzerindedir.

aşağıdaki ürünümüzü incelemenizi isterim, bu ürünü kullanan omurilik felçli arkadaşlarımız var
saygılar
www.hitaymed.com
hitay sağlık hzm.

20 - 39 numaraları mevcuttur.İstenildiğinde büyük numaralarıda yaptırılabilinir.
Bağcıklıdır.
Yüksek kaliteli doğal deriden imal edilmiştir.
Dört mevsim için kullanımı uygundur.

Üst Alt