Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omurilik hasarıma dair değerlendirme yazısını yorumlayabilecek olan var mı?

kcan0404

Bunların çok bir önemi yok kardeşim. Sen buraya kaza sonrası ve şu andaki his ve hareket yetilerini yaz, gelişmeleri değerlendirelim.

Belimden aşşağısını hiç hissetmiyordum halada hissetmiyorum sol kolumu hiç oynatamıyordum şimdi bilek ve parmak hariç aynatabiliyorum kaza 2012 yılında oldu şuan 16 yaşındayım eksik yazdığım birşey varsa belirtirsiniz

kcan0404

4 yıldan sonra anlamlı bir gelişme beklenmez. Kullanabildiğin tüm kaslarını güçlü tutmak ve klasik fizik tedavi uygulamak gündelik yaşamını kolaylaştıracaktır. Bunların dışında sağlık yönüne değil, gündelik/sosyal/eğitim yaşamına odaklanmanı öneririm.

Öncelikle geçmiş olsun.Düşen ağaç boynunuzdamı hasar yaptı.Herhangi bir ameliyat geçirdinizmi.Kazadan bu güne durumunuz iyiyemi gitti kötüyemi.

Sağolun boynuma değil sırtıma *kaza olduktan 28 gün sonra omurilik ameliyatı olabildim neden derseniz beyin kanaması kaburgamın kırılması yüzünden hemen ameliyat a alamadılar kazadan bu yana pek birşey değişmedi diyebilirim sadece sol kolumda*küçük gelişme oldu ameliyat tan 2 ay sonra*sonra ondada bi gelişme olmadı

Babam belden asagi hissetmiyor omurilikte intihap var dendi sizce yuruyebilirmi

Üst Alt