Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Omurilik hasarlı olup kasılma sorunu yaşayan var mı? [Soru]
ılk zamanlar o kadar cokdu kı bu kasılmalarım ayaklarım dırek gıbı oluyordu bukmek ıcın ugrasıyordum zamanla eksersız vs azaldı ve kas gevseltıcı ılacların vardası oldu.
bende egzersiz yapıyorum ama 2 saatsonra tekrar başlıyor ilaç içiyorum ama faydasını hiç görmüyorum çok rahatsız ediyor gece uykudan uyandıracak derecede
benimde kasılmalarım oluyor.ama şunu farkettimki
stres altındayken daha çok seyirtme halinde zangır zangır titriyorum.yiğenlerim var küçük onlar gülmeye başlıyo bende artık bu durumla eğlenir vaziyete geldim boşverin gülmeye bakın...egzergiz yapmayı ihmal etmeyin..en iyi ilaç hareket etmeye çalışmak....
Benimde bir arkadaşım vardı aşırı kasılması oluyordu okadar oluyoduki oturamıyordu ibni sina tıp fakültesinde omuriliğine tüp taktılar bu omuriliği yağlıyormuş galiba kasılmaları engelliyormuş valla kardeşlerim sorunumuz bir tane değilki yavvvvv gelince hepsi üst üste geliyor olsaun ama mevlanın lütfuda hoş kahrıda
benim kardeşimde omurilik felci t9-10 aşırı derecede kasılması var son gittigimiz hastanede buz tedavisi uyguladılar cok iyi geliyor bide yavaş egzersiz yapmak geçiriyor
arkadaslar ben gunde 8 lıorasel ıcıyorum doktor en son doz oldugunu soledı neler yaptım neler AMAN SAKIN POMPADAN UZAK DURUN faydasız dıyemem ama ayar tutturmak ıcın kac kere amelıyat olursunuz bılmem bıde enfeksıyon tehlıkesı var bana pompayı takacak olan doktor soledı hareketı olanlarda hareket kaybı bıle oluyomus bacaklarımı 4 kısı ayıramıyodu zaten zor olan yuruyusumde zıplamın otesınde bı hareket yapıyordum bacak ıcı kaslarıma FENOL denen bı ılac enjekte edıldı bacaklarım lastık oldu cok rahat yanlara acmaya basladım kaval kemıgı uzerınede BOTOX yapıldı hatta gecenlerde besıncıyı yaptırdım ve cok memnunum UYARI botox benı 3 ay fenol 1 yıl ıdare edıyor ama her yaptıktan sonra kayda deger azalıyo egzersız yanında bunları yaptım cooook ıyı
KAHROLSUN SPASTISITE
arkadaşlar bende de var ama ayağa kalkıp az yürüdümmü geçer ama ben şunu anladım ben kaza yapalı 16 yıl oldu morel çok önemli birde aşırı heyecanlanmak yok tabi heyecan oldumuda insan titremekten ayakta duramaz
ya arkadaşlar nasıl düzelme oluyor ben anlamadım.bende de kasılmalar oluyor.+ günde 4 liorosel içiyom+hatta haftda da 1 doktor geliyor egzersiz yapıyorum ben bu işten 1 şey anlamadım.bunun caresi ne olabilir ve bitkiler le azalabilir mi arkadaşlar acaba hastalıgım mı ilerliyor. ben yine de mr çektireyim 8)
arkadaşlar 12 yıllık spasite geçmişim var en son 2007 sonunda pompa takıldı.ben memnunum tabi ki başta sorunlarım oldu,zor günlerdi ama şükür şimdi iyiyim.pompa mucize dgl ama son nokta da bence denenebilir.herkese yaramıyor,enfeksiyon riski de var,ama yararsa da gerçekten rahatlatıyor